Dolar 32,5204
Euro 34,8681
Altın 2.435,15
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 18°C
Cum 19°C

Gündüz: “Devlet, Halkından Sembolik Vergi Almalı”

Gündüz: “Devlet, Halkından Sembolik Vergi Almalı”
REKLAM ALANI
10 Temmuz 2023 12:06
340

Yeni Dünya Partisi Lideri Eman GÜNDÜZ: “Vergi sistemi yenilenmeli ve Vergi yük vatandaşın memurun sırıtından alınmalı. Devlet gelirini Üretim ekonomisi ile ihracattan kazanmalı. Memurdan vergi sembolik şekilde alınmalıdır.”

Yeni Dünya Partisi Baş Lideri Eman GÜNDÜZ Ankara’da Baş Liderlik ofisinde yaptığı açıklamada Vergi ve zamlara değinip mevcut vergi sistemi tüketim ekonomisi sistemidir Üretim ekonomisi modeline geçilmeli ve Devlet üretimden ihracattan sanayiden gelir elde etmeli.

ARA REKLAM ALANI

Genç Lider GÜNDÜZ özet olarak şu şekilde konuştu: “Ekonomik yetersizlik insanları oldukça zorlamış ve geçim zorluğu artık stres sebebi olmuş ve kamu sağlığını tehlikeli hale getirmiştir. Her gün gelen yeni zamlar vatandaşın sırtına yeni yükler getirmektedir ve bu zamlar yetmezmiş gibi gelen yeni vergiler milleti iyice mengeneye sıkıştırmıştır vatandaş durumdan mutsuz ve şikayetçidir. Devlet hizmet içindir devlet hayatın yükünü insanın sırtından almak içindir evet devlet vergi almalı ama sembolik şekilde almalıdır. Vergi sistemimiz yenilenmeli ve değiştirilmelidir. Vergi yükünü vatandaşın ve memurunun sırıtına yüklemek yanlıştır Memurdan çok çok az sembolik bir vergi alınmalıdır bu da memur yani vatandaş ve Devlet arasındaki aidiyet bağı içindir. Devlet üretim ekonomisine geçmeli ve vergi bu şekilde üretimden ihracattan sağlanmalı büyük ekonomiler vergilerini üretimden sanayiden ve teknolojik üretimden kazanırlar. Tekne yat Pırlanta vs gibi lüks tüketime de ÖTV uygulanmalı.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.