Dolar 32,2298
Euro 34,9874
Altın 2.443,81
BİST 10.149,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 23°C
Cts 23°C
Paz 23°C

Görme Engelli Vatandaş TOGG’u Beğendi Rengini Beğenmedi

Görme Engelli Vatandaş TOGG’u Beğendi Rengini Beğenmedi
REKLAM ALANI
28 Nisan 2023 20:17
269

Gazeteci Murat Genç, Samsun’da yaşadığı bilinen görme engelli vatandaş Kemal Özyurt ile yeni ve milli aracımız TOGG üzerinden sohbet etti.

Aracın teknik özelliklerini ve kendisini anlattıktan sonra eğer isterse aracı gezdirebileceğini söyledi.

ARA REKLAM ALANI

Araçla hatıra fotoğraf çekmeyi de ihmal etmeyen ve koyu bir CHP’li olduğu bilinen, vatansever emekli radyocu ve kamuda 20 yıl telefon santral operatörü olarak çalışan Kemal Özyurt Terme Belediyesi önünde tanıtım amaçlı olarak getirilen yerli ve milli aracımız TOGG’u gezdi.

Gazeteci Murat Genç’e duygularını ifade eden Kemal Özyurt : “Aracımız gerçekten çok iyi özelliklere sahip, otururken dahi hissedebiliyorsunuz. Ama muhalif biri olarak bir eksik bulmam gerekiyordu. Yüzde 100 görme engelli biri olarak rengini beğenmedim. Kim bu ülke için yararlı bir hizmet yaparsa onu alnından öperim. Her güzellik Canım Türkiye’m İçin” dedi.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.