Dolar 32,4445
Euro 34,7285
Altın 2.440,04
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

Genç Girişimciden İlham Veren Çalışma

Genç Girişimciden İlham Veren Çalışma
REKLAM ALANI
27 Ağustos 2022 12:49
1.388

Genç girişimci Fatih Yiğit Demirci, devlet teşviki ile başladığı hayat mücadelesi ile genç arkadaşlarına ilham oluyor!

 

ARA REKLAM ALANI

Ankara’da yaşayan ve eğitim hayatını Hacettepe Üniversitesi İngilizce İktisat bölümünde sürdüren genç girişimci FATİH YİĞİT DEMİRCİ, 2021 yılında devlet teşviki ile kurduğu işini 1 yıl içerisinde 10 kat büyüttü. (Ticaret Bakanlığı KOSGEB teşviği ) Devletten aldığı teşvik ile e-ticaret sektöründe hizmet vermeye başlayan genç girişmci, pandemi döneminde e-ticarete olan ilginin artması ile işlerinin hızla büyüdüğünü belirtti.

 

İlk zamanlarda temel amacının ailesine yük olmadan pandemi döneminde, zamanını verimli kullanma ve kendi harçlığını kazanmak olduğunu ifade eden Fatih Yiğit Demirci, sonraki süreçte ise işlerinin hızla büyüdüğünü ve profesyonel şekilde bir şirket yönetmeye başladığını söyledi. E-ticaret sektöründeki başarısının devam ettiği süreçte girişimcilik ruhuyla yeni bir sektöre daha girmesi gerektiğini düşündü ve kendi reklam ajansını kurdu. Markalarının tescilini aldı.

 

Markalara sosyal medya yönetimi, reklam kampanyaları vb. gibi süreçlerde hizmet vermeye başlayan reklam ajansı da kısa süre içerisinde hızlı bir büyüme kaydetti. Özellikle Ankara’da faaliyet gösteren işletmelere verdiği başarılı hizmetler ile adından söz ettiren genç girişimci, başarısının temelinde ise girişimcilik ruhunun ve günümüz imkanlarını doğru analiz edebilmesinin yer aldığını belirtti. Yaşıtlarına tavsiye vermeyi ihmal etmeyen Fatih Yiğit Demirci; ‘”Güvendiğiniz ve iyi analiz ettiğiniz bir fikriniz varsa mutlaka arkasında durun, süreç içerisinde hevesiniz kırılabilir fakat fikrinizde ve kendinize olan inancınızdan asla vazgeçmeyin! ‘’ dedi. Devletin sağladığı genç girişimci teşviklerinin de işini kurma sürecinde faydası olduğunu belirten Fatih Yiğit Demirci, devletin bu tarz teşvikleri sürdürmesi gerektiği ifade etti.Başlamak, başarmaktır.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.