Dolar 32,3630
Euro 34,9070
Altın 2.386,90
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Gaziantep’te Kaza Yapan Otobüs Şoförünün İfadesi Ortaya Çıktı!

Gaziantep’te Kaza Yapan Otobüs Şoförünün İfadesi Ortaya Çıktı!
REKLAM ALANI
22 Ağustos 2022 00:53
1.772

Gaziantep’te 15 kişinin öldüğü, 31 kişinin yaralandığı kazada Diyarbakır otobüs şoförünün ilk ifadesine ulaşıldı, şoför A.M. tutuklandı.

 

ARA REKLAM ALANI

İlk ifadesinde, ”Bir anda direksiyon hakimiyetini kaybettim. Gerçekleşen kaza ve vefat eden ile yaralanan insanlardan ötürü çok üzgünüm” diyen A.M. taksirle birden fazla kişinin ölümüne ve yaralanmasına sebebiyet vermek’ suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

İstanbul’dan 19 Ağustos 2022 Cuma günü saat 19.00 sıralarında hareket ettikleri 33 SR 157 plakalı otobüs ile Diyarbakır’a seyir halinde iken Gaziantep Nizip otoyolunda kaza yaptıklarını anlatan A.M, şöyle devam etti; “Yol üzerinde modelini anımsayamadığım 3-4 otomobil, bir itfaiye aracı, bir ambulans vardı. Anladığım kadarıyla bir kaza olmuştu ancak kaza aracını ve kazayı tam hatırlayamıyorum. Bu araçları 20-30 metre kala görmüş olma nedenimi şu an açıklayamıyorum. Ancak yol biraz virajlıydı ve gittiğim şeritte hafif tepelik vardı. Belki de bu nedenle araçları ve kazayı görmemiş olabilirim. Ancak uykulu değildim ve yolda hatırladığım kadarıyla uyarı levhası ve reflektör bulunmamaktaydı. Söz konusu araçları gördükten sonra frene basıp basmadığımı hatırlamıyorum. Çünkü fren mesafesinde değildim. Frene bassam da otobüs durmayacaktı. Bu nedenle direksiyonu sola kırmayı tercih ettim. Belki bu şekilde kazadan kaçış ihtimalimiz olacaktı. Daha sonra otobüs herhangi bir araca, itfaiyeye ya da ambulansa çarptı mı hatırlamıyorum. En son baktığımda otobüsün yan yatmış olduğunu gördüm. Gerçekleşen kaza ve vefat eden ile yaralanan insanlardan ötürü çok üzgünüm. Yaşanılan olayın gerçekleşmesinden ise kendimin ölmesini tercih ederdim” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.