Dolar 32,4211
Euro 34,7401
Altın 2.432,75
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
15°C
Hafif Yağmurlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 18°C

Et ve Süt Kurumu Diyarbakır’da İkinci Mağazasını Açtı

Et ve Süt Kurumu Diyarbakır’da İkinci Mağazasını Açtı
REKLAM ALANI
19 Mayıs 2023 12:48 | Son Güncellenme: 19 Mayıs 2023 12:49
317

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü (ESK) Diyarbakır’da ikinci satış mağazasını açtı. Ucuz et alabilmek için vatandaşlar mağaza önünde uzun kuyruklar oluşturuyordu. Mağazada kırmızı et fiyatları piyasaya göre yüzde 40 daha uyguna satılıyor.

 

ARA REKLAM ALANI

Diyarbakır Merkez Yenişehir ilçesindeki Et ve Süt Kurumu Diyarbakır Kombinası Satış Mağazası önünde yaz, kış uzun kuyruklar eksik olmuyordu. Vatandaşların talebi üzerine Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü, Hayvancılığın başkenti Diyarbakır’da ikinci satış mağazası açtı.

 

İKİNCİ ŞUBE KAYAPINAR’DA AÇILDI

 

Et ve Süt Kurumu ile Kayapınar Belediyesinin ortaklaşa açtığı ikinci Şube Kayapınar Belediyesine ait Hanım eller çarşısında açıldı.

 

‘KUYRUKLARIN AZALACAĞINI DÜŞÜNÜYORUZ’

 

Konuyla ilgili Amida Haber’e konuşan Diyarbakır Et Kombinası Müdürü Hüseyin Altun, ikinci satış mağazasının geçtiğimiz günlerde açıldığını söyledi. Altun, “Geçtiğimiz günlerde ikinci mağazamızın açılışını yaptık. Bu mağazamızın açılması ile birlikte kuyrukların bir nebzede olsa azalacağını düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

 

Diyarbakır’da et fiyatlarına son bir ay içinde gelen zamlar, vatandaşları Et ve Süt Kurumu’na yönlendirmişti. Satış mağazası önünde uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar, ucuz et alabilmek için saatlerce kuyrukta bekliyordu. İkinci mağazanın açılması ile kuyrukların azalması amaçlanıyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.