Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 19°C

Ergani’deki Konserlere 60 Bin Kişi Katıldı!

Ergani’deki Konserlere 60 Bin Kişi Katıldı!
REKLAM ALANI
1 Ağustos 2023 15:17
302

Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde belediye tarafından gerçekleştirilen ve 3 gün süren kültür festivaline 60 bin kişi katıldı. Festivalde Sefo, Ferhat Üngür, Irmak Arıcı, Pinhani, Nahide Babashli ve Sakiler gibi ünlü şarkıcılar konser verdi.

Ergani Belediyesi tarafından 27-29 Temmuz’da düzenlenen ve 3 gün süren kültür festivali sona erdi. Kürtçe ve Türkçe şarkıların okunduğu festivalin ilk gününde Sefo ve Ferhat Üngür, ikinci gününde Irmak Arıcı ve Pinhani, üçüncü gününde de Nahide Babashlı ve Sakiler grubu sahne aldı.

ARA REKLAM ALANI

3 gün süren festivale ilçe sakinlerinin yanı sıra, çevre il ve ilçelerden yaklaşık 60 bin kişi katıldı. İlçe stadyumunu dolduran binlerce kişi, konser boyunca şarkılara eşlik etti. (Haber: Fatih Suruç)

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.