Dolar 32,1923
Euro 34,9809
Altın 2.510,28
BİST 10.912,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 22°C
Per 23°C
Cum 23°C
Cts 22°C

“Erdoğan’ı Yeniden Cumhurbaşkanı Yapacağız”

“Erdoğan’ı Yeniden Cumhurbaşkanı Yapacağız”
REKLAM ALANI
22 Mayıs 2023 14:26
235

Milliyetçi Hareket Partisi Diyarbakır il başkanı Miktat Arslan ve il yönetim kurulu üyeleri 28 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde vatandaşlara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a oy verin çağrısı yaptı.

 

ARA REKLAM ALANI

(HABER: SEYFETTİN EKEN)

 

Hafta sonu Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi için çalışmalarını sürdüren Başkan Arslan, Ergani ilçesinde bulunan kırsaldaki köyler ile ilçe merkezinde bulunan vatandaşları ziyaret edip, ilçede bulunan vatandaşlara Cumhurbaşkanı Erdoğan’a oy vermesi için çalışmalar yapıyor.

 

MHP’nin 14 Mayıs seçimlerinde aldığı oyla Diyarbakır’da son 35 yılın en yüksek oyunu aldığını söyledi. Başkan Arslan; “Türkiye’de anket şirketleri ve muhalif cenahın güdümünde olan basın yayın kuruluşlarının partimiz üzerinde yaptığı anket ve algı çalışmaları genel başkanımız ve bilge liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Bey Efendi’nin siyasetteki feraseti sayesinde yerle yeksan olmuş ve MHP aldığı oy oranıyla mecliste 3. büyük parti olmayı başarmıştır. Allah’ın izniyle 28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminde de ilimizde geçen haftaki sonuçlardan daha yüksek bir oy oranıyla Recep Tayyip Erdoğan yeniden Cumhurbaşkanı seçilecek ve Cumhur İttifakı iktidarında ülkemiz yatırımların arttığı, hizmetlerin durmadan sürdüğü ve ülkemize çağ atlatacak projelerle birlikte refah ve huzuru devam ettireceğiz” dedi.

Diyarbakır’da yaptığı siyasetle tüm vatandaşın beğenisini kazandıklarını belirten Başkan Arslan; “Partimizin de içinde bulunduğu Cumhur İttifakı, mecliste çoğunluğu kazanacak şekilde milletvekili sandalye sayısını arttırdı. Ülkemizin şanlı tarihi ve son yıllarda yaptığı istikrarlı çalışmalarla dünyada sözü dinlenen bir ülke konumuna geldi. Türkiye’nin ikinci yüz yılında da daha güçlü bir Türkiye için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 28 Mayıs’ta yapılacak seçimde yeniden seçilmesi gerektiğinin bilincinde olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 14 Mayıs öncesi nasıl çalıştıysak 28 Mayıs için de öyle çalışacağız ve Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı seçerek ülkemize Cumhur İttifakı’nın iktidarında çağ atlatmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.