Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Enerji Bakanı’na Diyarbakır’da Bir Mahallenin Enerjisinin Kesilerek Cezalandırıldığı İletildi

Enerji Bakanı’na Diyarbakır’da Bir Mahallenin Enerjisinin Kesilerek Cezalandırıldığı İletildi
REKLAM ALANI
15 Mart 2024 10:44
185

Bismil ilçesine ziyarette bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, ilçede düzenlenen ‘Bismil’deki Kanaat Önderleri ve Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileriyle İftar Programı’na katıldı.

(HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

Programa, Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, AK Parti Diyarbakır milletvekilleri Galip Ensarioğlu, Suna Kepolu Ataman ve Mehmet Sait Yaz, Tarımsal Strateji ve Politika Geliştirme Merkezi (TARPOL) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mehdi Eker, AK Parti İl Başkanı M. Raşit Ocak ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye başkan adayı Mehmet Halis Bilden, kanaat önderleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri de katıldı.

Programın ardından Bismil ilçesindeki iftar sonrasında Bakan Bayraktar ve beraberindekiler Çınar ilçesine geçti. Burada AK Parti Çınar Belediye başkan adayı Davut Arzu’nun seçim bürosuna giden Bakan Bayraktar, vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan adayı Arzu, Bakan Bayraktar’a ilçede yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle bir mahallenin tamamının mağdur olduğunu dile getirdi.

Bakan Bayraktar, bu sıkıntılarla ilgili olarak Türkiye’nin farklı bölgelerinde benzer durumların yaşandığını ve vatandaşların taleplerini anladıklarını belirtti. Elektrik gibi kamu hizmetlerinin, özellikle çağımızda, daha kaliteli ve etkili bir şekilde sunulması gerektiğini vurguladı. Özelleştirmeler sonrasında dağıtım şirketlerinin bölgesel sorunlar yaşadığını ancak yeni dönemde vatandaş memnuniyetine odaklanmaları gerektiğini ifade etti. Bakan Bayraktar, toplu cezalandırma gibi uygulamaların kabul edilemez olduğunu ve vatandaşların hak ettiği hizmeti alması gerektiğini vurguladı.

Konuşmaların ardından Bakan Bayraktar ve beraberindekiler ilçeden ayrıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.