Dolar 32,4239
Euro 34,8266
Altın 2.402,18
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Efsane Gol Kralı Diyarbakır’da Depremzedelerle Bir Araya Geldi

Efsane Gol Kralı Diyarbakır’da Depremzedelerle Bir Araya Geldi
REKLAM ALANI
20 Şubat 2023 12:20
333

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerden etkilenen Diyarbakır’da, felaketin yaraları sarılmaya çalışılıyor. 

 

ARA REKLAM ALANI

Deprem felaketinde dolayı Kayapınar’da oluşturulan 161 geçici barınma merkezlerini her gün ziyaret ederek, depremden etkilenen vatandaşlarla bir araya gelen Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Arif Karaman, Diyarbakır’a davet ettiği eski Milli Futbolcu Tanju Çolak ile birlikte Kent Meydanındaki Çadırkent’i ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Milli Futbolcu Çolak ile topları çocuklara hediye eden Kaymakam Karaman, daha sonra depremden etkilenen ailelere yemek dağıttı. Kaymakam Karaman ve Milli Futbolcu Çolak, birkaç ailenin çadırını ziyaret ederek, sohbet etti.

 

KAYMAKAM KARAMAN’DAN ÇOLAK’A TEŞEKKÜR

Kaymakam Karaman, Milli Futbolcu Tanju Çolak’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, depremden etkilenen ailelerin ve çocukların moral ve motivasyonuna katkı sunan herkese kapılarının açık olduğunu söyledi. Böylesi zor bir zamanda herkese görevler düştüğünün altını çizen Karaman, Devlet olarak, depremden etkilenen vatandaşlarının yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

“ÇOCUKLARI MUTLU ETMEK İÇİN GELDİK”

Milli Futbolcu Çolak ise, Düşüncesinden dolayı Kayapınar Kaymakamı Arif Karaman’a teşekkür ederek, “Çocukları mutlu etmek için geldik, moral verdik. Çocuklarla eğlendik. Top ve meyve suyu dağıttık. Ama şu gerçek, bu insanlara sahip çıkmamız lazım. Yanlarında olmak lazım. Kucaklamak lazım. Biz geldik kucakladık. Yanlarında olduk. Elimizden gelen her türlü imkanı sunduk. Sevgili Kaymakamımız Arif Karaman Bey’e teşekkür etmek lazım, bu düşüncesi onundu. İnşallah buradaki güzel dostları, abileri, kardeşleri, bacıları mutlu ettiysek ne mutlu bize. Özellikle çocukları mutlu etmek için geldim. Çocuklar için en önemli şey nedir, toptur. Top dağıttık, onlar da mutlu oldular” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.