Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

Diyarbakırlı Sağlıkçılar Futbol Takımı Kurdu

Diyarbakırlı Sağlıkçılar Futbol Takımı Kurdu
REKLAM ALANI
8 Ocak 2024 09:58
225

Diyarbakır’da, Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan ve aralarında hekim, sağlık çalışanlarının oynadığı Diyarbakır Sağlıkspor, önümüzdeki hafta başlayacak AKTEPE AŞ. Diyarbakır 1.

Tamamı sağlıkçılardan oluşan Sağlıkspor, haftaya başlayacak AKTPE AŞ. Diyarbakır 1. Amatör Küme Ligi hazırlıklarına devam ediyor. Teknik Direktör Öğretim Görevlisi Dr. Metin Can Kalaycı gözetimde günde çift idman ile lige hazırlanan Sağlıkspor, dün hazırlık maçında karşılaştığı Diyartepe Spor Kulübünü 5-0 yendi. Teknik Patron Kalaycı, Lige hazır olduklarını ifade ederek, Hafta sonu Lig’de çıkacakları ilk maç için heyecanlı olduklarını söyledi.

ARA REKLAM ALANI

TEKNİK DİREKTÖR DOKTOR

Geçtiğimiz sezon 2. Amatör küme liginde şampiyon olarak bu sezon 1. Amatör liginde mücadele edecek Diyarbakır Sağlıkspor, Teknik Direktör Öğretim Görevlisi Dr. Metin Can Kalaycı, nezaretinde idmanlarını sürdürüyor.

HAZIRLIK MAÇINI FARKLI KAZANDI

Günde yaptığı çift idman ile lig hazırlıklarını sürdüren Diyarbakır Sağlıkspor, dün Seyrantepe Spor Kompleksinde Diyartepe Spor ile hazırlık maçı yaptı. Rakibine oranla üstün bir mücadele sergileyen Sağlıkspor, karşılaşmadan 5-0 ayrılarak, lige hazır olduğunun sinyalini verdi.

HOCADAN AÇIKLAMA

Teknik Direktör Kalaycı, Lig’e çok iyi hazırlandıklarını belirterek, ligde sıfırdan kurulan bir takım olmalarına rağmen futbolcuların inançlı ve azimli olduklarını söyledi. Lig’de Sağlık camiasını en iyi şekilde temsil etmek için yola çıktıklarının altını çizen Teknik Patron Kalaycı, Amatör ligi en iyi şekilde tamamlayacaklarını söyledi.

BAŞKANDAN MAÇA DAVET

Diyarbakır Sağlıkspor Kulüp Başkanı Abdülcelil Arafoğlu da, Hafta sonu AKTEPE AŞ. Diyarbakır 1. Amatör Küme Ligi’nde ilk maça çıkacaklarının heyecanını yaşadıklarını ifade ederek, tüm sağlık camiasını kendilerini desteklemek amacıyla 14 Ocak Pazar günü Seyrantepespor ile yapacakları karşılaşmaya davet etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.