Dolar 32,3882
Euro 35,1467
Altın 2.326,10
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 22°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

“Diyarbakır’ın Gençleri Olarak Erdoğan’a Güçlü Destek Vereceğiz”

“Diyarbakır’ın Gençleri Olarak Erdoğan’a Güçlü Destek Vereceğiz”
REKLAM ALANI
27 Mayıs 2023 13:01
336

MHP Diyarbakır İl Gençlik Kolları Başkanı Halil Süleyman Akıncı, 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimi öncesi açıklamalarda bulundu.

(HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

Akıncı, yaptığı açıklamada 14 Mayıs’ta Cumhur İttifakı’nın elde ettiği başarılı sonucun ardından gençlere Erdoğan’ın da Cumhurbaşkanı olarak seçilmesi için oy verin çağrısı yaptı.

Yarın yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimi için gençlerin Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermesi gerektiğini aktaran Başkan Akıncı; “Gençlere değer veren ve önemseyen bir Cumhurbaşkanına ship olduğumuz için kendimizi şanslı hissediyoruz. Geçtiğimiz hafta ilk kez oy kullanan Diyarbakır’daki genç kardeşlerim, daha önce bizim için bu kadar güzel şeyler yapan bir Cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğan’a yeniden ve güçlü bir şekilde destek verelim. 14 Mayıs seçiminde Cumhur İttifakı’na verdiğiniz desteği yarın Cumhurbaşkanımızı yeniden Recep Tayyip Erdoğan’ı yapmak için verelim” dedi.

Başkan Akıncı, Erdoğan’ın son 5 yılda gençlere yönelik birçok festival ve etkinlik yaptığını söyledi. Akıncı; “Gençler için olimpik yüzme havuzlarından tutun da teknoloji alanında da büyük yatırımlar yapan bir Cumhurbaşkanı varken bu avantajı kaybetmemek için Erdoğan’a Diyarbakır’ımızdan büyük destek verelim. Çünkü bizim gibi gençlerin önünü açan bir lider kolay bulunmaz. Erdoğan’ın dünya lideri bir başkan olduğu bir dönemde ülkemizin dünya siyasetinde etkin rolünün devamı için yeniden ve güçlü bir şekilde Erdoğan’ı yeniden başkan yapalım” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.