Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 19°C

Diyarbakır’dan Elazığ’a 9 Kilometrelik Bağlantı Yolu Açıldı!

Diyarbakır’dan Elazığ’a 9 Kilometrelik Bağlantı Yolu Açıldı!
REKLAM ALANI
10 Mart 2024 12:21
127

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve Elazığ İl Özel İdaresi’nin işbirliğiyle gerçekleştirilen proje kapsamında, Hani ilçesinin Çukur Mahallesi ile Elazığ’ın Üçocak Beldesi arasındaki bağlantı yolu yenilendi ve hizmete açıldı.

Yaklaşık olarak 9 kilometrelik yolda altyapı çalışmaları tamamlandı ve üzerine 12 bin ton sıcak asfalt serildi. Yolun açılışı nedeniyle Üçocak Beldesi’nde bir tören düzenlendi.

ARA REKLAM ALANI

İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, törende yaptığı konuşmada, önceden kullanılmaz hale getirilen bu yolun yeniden hizmete açılmasının sevincini dile getirdi. Karaloğlu, geçmişte bu bölgede yolun kapatılmasına dair yaşananları anlatarak, artık böyle önemli bir yolu hizmete açmanın memnuniyetini paylaştı. Yolun yapılmasının ardında bölgede yaşanan huzur ortamının önemli olduğunu vurgulayan Karaloğlu, bu huzurun devam etmesi için 31 Mart seçimlerinde AK Parti’ye destek verilmesi gerektiğini belirtti.

Ayrıca, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam ve Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su da törende konuşarak, yolun önemine değindi ve emeği geçenlere teşekkür etti. Elazığ Valisi Ömer Toraman ise iki kadim vilayetin birbirine komşu olması nedeniyle yapılan hizmetlerin önemine dikkat çekti ve bu hizmetlerin hayırlı olmasını temenni etti.

Törene, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi, Hani Belediye Başkanı İbrahim Lale, Üçocak Belde Belediye Başkanı Yılmaz Yegül ve vatandaşlar da katıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.