Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

Diyarbakır’da ‘Yaşlılara Saygı Haftası’ Etkinliği Düzenlendi

Diyarbakır’da ‘Yaşlılara Saygı Haftası’ Etkinliği Düzenlendi
REKLAM ALANI
22 Mart 2024 15:37
119

Diyarbakır’da Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından 18-24 Mart ‘Yaşlılara Saygı Haftası’ kutlandı.

(HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

Kurumun konferans salonunda yapılan etkinliğe il müdürü Aydın Polat, müdür yardımcıları ve çoğu çift olmak üzere onlarca yaşlı vatandaş katılırken, il müdürü Aydın Polat, katılımcılara hediye dağıttı.

Bazı yaşlı çiftlerin hayat hikâyesinin yer aldığı Sinevizyon görüntülerinin gösterildiği etkinlik, sanatçıların sahnede şarkılar seslendirmesiyle sona erdi.

Etkinlik hakkında açıklamalarda bulunan Polat; “Her zaman deneyim ve tecrübelerinden yararlandığımız yaşlılarımıza, sevgi ve saygıyı dile getirmek için bugün bir araya geldik. 1982 yılında Dünya Sağlık Örgütü tarafından 18-24 Mart tarihleri arası “Yaşlılara Saygı Haftası” olarak ilan edildiği için ülkemizde de her yıl kutlanıyor. Yaşlılar geçmişimizle geleceğimiz arasında köprü vazifesi gören, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara aktaran en değerli varlıklarımızdır. Bireyin yaşamını uzatmanın yanında yaşlılık döneminde sağlığının geliştirilmesi de önem taşımaktadır. Sağlıklı yaşlanma, her yaştan insanın sağlıklı, güvenli ve sosyal olarak aktif olabileceği bir hayat tarzını benimsemesiyle mümkün olacaktır. Yaşlılarımıza bugün gösterilecek sevgi ve saygı, gelecek kaygımızı azaltacak ve yarınlara güvenle bakmamızı sağlayacaktır. Yaşlılara saygının bir hafta ile sınırlandırılmaması, yıl boyunca tüm haftaların yaşlılara saygı haftası olmasını temenni ederken, yaşlılarımızın 18-24 Mart Yaşlılar Haftası’nı kutluyor, büyüklerimizin ellerinden öpüyorum dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.