Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

Diyarbakır’da Ücretsiz Otobüs Kartları İle İlgili Flaş Gelişme

Diyarbakır’da Ücretsiz Otobüs Kartları İle İlgili Flaş Gelişme
REKLAM ALANI
9 Şubat 2024 18:10
378

Diyarbakır’daki Özel Halk Otobüs şoförleri, ücretsiz kart giderlerinin yarısı kendileri, yarısı da Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanması için talep dilekçesini sundu.

Diyarbakır’da ücretsiz kartlara isyan eden Özel Halk Otobüs şoförleri, 10 gün önce Büyükşehir Belediyesi’ne dilekçe verdiler. Gazetemiz Güneydoğu Ekspres’e açıklamada bulunan Diyarbakır’daki Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Mehmet Pervane, ücretsiz kartların sadece kendileri tarafından karşılanmasının onlar için büyük bir yük olduğuna dikkat çekti.

ARA REKLAM ALANI

BİR AY İÇERİSİNDE VALİ İLE GÖREŞECEKLER

Güneydoğu Ekspres Gazetesi’ne açıklamada bulunan Pervane, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından bir günlük taşıdıkları yolcunun parasını tek verdiğini, kalan 29 günü ise onların karşıladığını ifade ederek, şunları söyledi: “Tüm ücretsizler otobüs şoförlerine ağır geliyor. Bunun yüzde 50’sinin yine biz, diğer yüzde 50’isi de Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanması için hazırladığımız dilekçe talebini sunduk. Vali Bey’den cevap bekliyoruz. Bir ay içerisinde Vali Bey’le bu konu hakkında görüşeceğiz. Talebimizin karşılık bulacağına inanıyoruz. Çünkü bizim talep ettiğimiz şey diğer illerde gerçekleşmiş durumda.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.