Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Diyarbakır’da ‘Taktir’ Belgesi Getiren Öğrencilere Bedava Döner

Diyarbakır’da ‘Taktir’ Belgesi Getiren Öğrencilere Bedava Döner
REKLAM ALANI
20 Ocak 2024 11:52
256

Diyarbakır’da öğrencileri başarıya teşvik etmek amacıyla bir iş yerinde işletmeci Ertan Çiçek, ‘Takdiri kap döneri ye’ kampanyası başlattı.

Çiçek, “Bazı öğrenciler teşekkür belgesi alıp geliyor ve bize bir sonraki dönem takdir sözü verip gelip döneri alacağını söylüyor. Şuana kadar takdir belgesini alan 150 öğrenci geldi. Hedefimiz bin veya 2 bin öğrencinin gelmesidir.” dedi.

ARA REKLAM ALANI

Kayapınar ilçesinde, günde 450 kilogram döner satan bir iş yeri, karne günü için yaptığı kampanya ile öğrencilerin uğrak noktası oldu. İş yeri karne gününde sosyal medyada paylaşım yaparak takdir belgesi alan öğrencilere, ‘Takdiri kap döneri ye’ sloganıyla ücretsiz dürüm hediye edeceğini duyurdu. Karnesini alan çok sayıda öğrenci de iş yerine gelerek, takdir belgesini gösterip döner aldı. 2 gün sürecek olan kampanyanın ilk gününde karnesini alan yaklaşık 150 öğrenciye döner dağıtıldı.

‘BU YIL TAKDİR ALAN ÖĞRENCİLERE İKRAMDA BULUNMAK İSTEDİK’

İşletme sahibi Ertan Çiçek, bu yıl takdir alan öğrencilere ikramda bulunmak istediklerini aktardı. Çiçek, “Bazı öğrenciler okuldan kaçıyor ve derslerinden geri kalıyor. Bizde böyle bir kampanya yaptık. Takdir alan öğrencilerin buraya gelmesi için. Bazı öğrenciler teşekkür belgesi alıp geliyor ve bize bir sonraki dönem takdir sözü verip, gelip döneri alacağını söylüyor. Şuana kadar 150 öğrenci geldi. Hedefimiz bin veya 2 bin öğrencinin gelmesidir. Biz okul okumadık ama esnaflık yapıyoruz. Onlar okul okusunlar. Buraya gelen bazı öğrenciler ya paket yapıp eve gidiyor ya da burada dönerini yedi”  dedi.

 

‘BURADA TAKDİR BELGESİNİ ALANLARA ÜCRETSİZ VERİYORLAR’

Takdir belgesini getiren öğrencilerden Ahmet Faruk Mızrak, 8’inci sınıf öğrencisi olduğunu söyledi. Mızrak, “Takdir belgesi aldım. Döneri gerçekten güzel yapıyorlar. Közde yaptıkları için mangal tadı veriyor ve çok güzel oluyor. Takdir belgesi aldım. Burada takdir belgesini alanlara ücretsiz veriyorlar. Bende buraya geldim. Daha önce de burada yedim çok güzel olduğu için takdir alınca tekrar geldim.” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.