Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 19°C
Per 21°C

Diyarbakır’da PTT’nin 183. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlandı

Diyarbakır’da PTT’nin 183. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlandı
REKLAM ALANI
23 Ekim 2023 17:28
305

Diyarbakır’da Posta ve Telgraf Teşkilatının (PTT) 183. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Sur ilçesinde bulunan Merkez PTT şubesinde etkinlik yapıldı.

(HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ), 23 Ekim 1840 tarihinde Osmanlı Devleti içerisinde iletişim ve haberleşmeyi sağlamak üzere Posta Nezareti adıyla kurulduğu günden bu yana Türkiye’nin en köklü kurumlarından biri olarak faaliyet gösteriyor. PTT AŞ, tüm yurtta olduğu gibi Diyarbakır’da da 183. kuruluş yıl dönümünü çeşitli etkinliklerle kutladı.

PTT’nin kuruluş yıl dönümüyle aynı rakamları taşıyan 183 gişe numarasını alan bir vatandaşa PTT Başmüdürü Rıdvan Acar tarafından çiçek, PTT albümü, müşterinin çocuğuna PTT atkı ve beresi hediye edildi.

Etkinlikte konuşan PTT Diyarbakır Başmüdürü Rıdvan Acar, PTT’nin 183. kuruluş yıl dönümünün hayırlı olması temennisinde bulundu. Başmüdür Acar; “Vatandaşlarımızın fikirleri bizim için çok önemli. Sürekli iyileştirme politikasıyla çalışan bir kurumuz. 2 asırlık bir tecrübemiz var. Bu tecrübemizi mümkün olduğunca vatandaşa güzel hizmet etmek için kullanıyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı Türkiye Yüzyılı vizyonu ışığında yenilikçi çözümler ile vatandaşlarımıza en kaliteli hizmeti uygun fiyatlarla sunmayı geçmişte olduğu gibi bugün de sürdüreceğiz.

Dünyada büyük bir hızla yaşanan dijital değişim ve dönüşümü yakından takip ederek çalışmalarını sürdüren PTT AŞ, iki asra yaklaşan tecrübesini yenilikçi bir hizmet anlayışı ile birleştirerek, hizmet sunduğu alanlarda Türkiye Yüzyılı vizyonu ile bir dünya markası olma hedefine emin adımlarla yürüyor. Bu vesileyle destansı tarihine yaraşır hizmetleriyle bugüne de adını altın harflerle yazdıran değerli PTT ailemizin 183. yılını kutluyor, memlekete hizmet aşkıyla perçinlenecek nice yıllar diliyorum” dedi.

Sıra fişi 183 olan Songül Güler ise PTT ile ilgili olarak şunları kaydetti; “PTT’nin 183. yıl dönümü kutlu olsun. Tüm işlemlerimizi PTT’de yapıyoruz. Memnunuz, teşekkür ediyoruz.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.