Dolar 32,3285
Euro 35,0893
Altın 2.297,14
BİST 9.041,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

PTT’nin 182. Yılı Diyarbakır’da Etkinliklerle Kutlandı

PTT’nin 182. Yılı Diyarbakır’da Etkinliklerle Kutlandı
REKLAM ALANI
24 Ekim 2022 15:07
364

PTT’nin 182.kuruluş yıl dönümü Diyarbakır’da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

 

ARA REKLAM ALANI

(HABER: SEYFETTİN EKEN)

 

Posta ve Telgraf Teşkilatının (PTT) 182. kuruluş yıl dönümü Diyarbakır’da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. PTT’nin kuruluş yıl dönümüyle aynı rakamları taşıyan 182 gişe numarasını alan bir vatandaşa PTT Başmüdürü Rıdvan Acar tarafından milli mücadelenin 100. yılı anısına basılan anma pulu serisi olan bir albüm hediye edildi.

 

PTT’nin 182. kuruluş yıl dönümü Diyarbakır’da düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanırken, Sur ilçesinde bulunan Merkez PTT şubesinde etkinlik yapıldı.

 

 

Etkinlikte konuşan PTT Diyarbakır Başmüdürü Rıdvan Acar, PTT’nin 182. kuruluş yıl dönümünün hayırlı olması temennisinde bulunarak, “PTT’nin iki asra yakın tarihi tecrübesi bulunuyor. Diyarbakır ve ilçelerinde 576 personelimiz, 17 merkez, 27 şube ile hizmet vermeyi aksatmaksızın sürdürüyoruz. PTT olarak yenilikçi bakış açısıyla teknolojik yatırımlar ile kaliteli ve güvenli hizmet anlayışını benimseyerek çalışıyoruz” dedi.

 

 

“İLKEMİZ, GİDİLMEYEN YERE GİTMEK, OLUNMAYAN YERDE OLMAK”

 

Türkiye’nin en köklü kurumları arasında PTT’nin de yerini her zaman koruduğunu aktaran Acar, “Posta ve Telgraf Teşkilatımız her geçen gün büyümeye ve gelişmeye devam ederek gidilmeyen yere gitmek, olunmayan yerde olmak ilkesiyle 2023 hedeflerine doğru kararlılıkla ilerlemektedir. Yüce Türk milletimizden aldığımız güç ve güven ile 182 yıllık tecrübesi olan bir teşkilatın mensubu olarak 182. kuruluş yıl dönümümüzü kutluyor, görevi başında olan mensuplarımızı sevgi ve saygı ile selamlıyorum” diye konuştu.

 

 

Yapılan konuşmanın ardından PTT’nin kuruluş yıl dönümüyle aynı rakamları taşıyan 182 gişe numarasını alan Azize Turğay isimli vatandaşa Acar, tarafından milli mücadelenin 100. yılı anısına basılan anma pulu serisi olan bir albüm hediye edildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.