Dolar 32,4475
Euro 34,7401
Altın 2.437,40
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

DİYARBAKIR’DA PAZARTESİ GÜNÜ TRAFİĞE KAPATILACAK YOLLAR BELLİ OLDU

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları nedeniyle Diyarbakır’da trafiğe kapatılacak yollar belirlendi.

DİYARBAKIR’DA PAZARTESİ GÜNÜ TRAFİĞE KAPATILACAK YOLLAR BELLİ OLDU
REKLAM ALANI
28 Ağustos 2021 19:07
1.356

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yıl dönümü için Diyarbakır’da yapılacak kutlama etkinliklerinden dolayı Pazartesi günü bazı yollar trafiğe kapatılacak.

 

ARA REKLAM ALANI

Diyarbakır Valiliği’nden yapılan açıklamada; “İlimizde 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları ile ilgili olarak vatandaşlarımızın etkinliğin yapılacağı alana yakın yollarda giriş ve çıkışlarda mağdur olmaması adına etkinlik süresince trafiğe kapatılacak olan yollar ile alternatif güzergâhlar aşağıda belirtilmiştir. 30.08.2021 Pazartesi günü saat: 07.00 ile etkinlik bitimine kadar kapatılacak olan yollar;

 

KIŞLA CADDESİ; Rizvanağa, C.Sıtkı Tarancı, Paşa Konağı Ara Sokak, Ekinciler, Kurt İsmail Paşa 2. 3. ve 8. sok. İstasyon caddesi kesişimi bu caddeye açılan cadde ve sokaklar.

 

İNALOĞLU CADDESİ; Lise Cad. kesişimi, Aliemri 7. Sok. kesişimi, İstasyon caddesi kesişimi bu caddeye açılan cadde ve sokaklar.

 

BÜYÜKALP CADDESİ; Lise 5. ve 3. Sok. kesişimi, Aliemiri sok. kesişimi, Elazığ bulvarı kesişimi bu caddeye açılan cadde ve sokaklar.

 

HİNTLİBABA CADDESİ, İSTASYON CADDESİ, YAŞAR KEMAL CADDESİ

 

ALTERNATİF YOLLAR; Elazığ Bulvarı, Akkoyunlu caddesi, Mehmet Akif Ersoy Bulvarı” denildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.