Dolar 34,0756
Euro 38,0651
Altın 2.834,29
BİST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Yağmurlu
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cum 22°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Diyarbakır’da Ölümlü Kazayla Başlayan Husumet, Barış Töreni İle Sona Erdi!

Diyarbakır’da Ölümlü Kazayla Başlayan Husumet, Barış Töreni İle Sona Erdi!
REKLAM ALANI
20 Ağustos 2024 19:14 | Son Güncellenme: 20 Ağustos 2024 19:15
196

Diyarbakır’da Mazlum Açanlaroğlu’nun (23) hayatını kaybettiği trafik kazası sonrası Kayaş ve Açanlaroğlu aileleri arasında başlayan husumet, kanaat önderlerinin araya girmesinin ardından, düzenlenen barış töreni ile sona erdi.

(HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI
Kaza, 18 Haziran’da Yenişehir ilçesi Şehitlik Mahallesi’nde meydana geldi. Otomobilin çarpması sonucu Mazlum Açanlaroğlu’nun hayatını kaybetmesiyle Kayaş ve Açanlaroğlu aileleri arasında husumet başladı. Kanaat önderlerinin araya girmesiyle taraflar husumeti sonlandırmayı kabul etti. Kayapınar ilçesi Diclekent Bulvarı’nda bir iş yerinde yapılan törende her iki ailenin mensupları Kuran’ı Kerim’in altından geçerek barıştı.
Her iki ailenin barışması için çaba sarf edenlerden Ebubekir Dorgun, “İki ay önce Kayaş ve Açanlaroğlu ailelerimiz arasında trafik kazasında genç kardeşimiz Mazlum hayatını kaybetti. Mazlum’un hayatını kaybetmesinin ardından iki ailemiz arasında husumet başlamıştı. Biz de buna gönlümüz razı olmadığı için ailelerimizi bir araya getirerek barıştırdık. Her iki ailemizin mensuplarına bizi kırmayıp bir araya geldikleri için teşekkür ederim” dedi.
REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.