Dolar 32,5304
Euro 34,9545
Altın 2.440,12
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Kuyumcular Federasyon Başkanı Akkul; “İstanbul Jewelry Show Umut Oldu”

Kuyumcular Federasyon Başkanı Akkul; “İstanbul Jewelry Show Umut Oldu”
REKLAM ALANI
31 Mart 2022 09:30
1.477

Dünyanın en büyük 5.mücevher fuarı arasında yer alan İstanbul Jewelry Show, IGI ana sponsorluğunda 24-27 Mart 2022 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde organize edildi.

 

ARA REKLAM ALANI

Sektörün önemli firma ve markalarını alıcılar ile buluşturarak, mücevher sektörünün gelişmesine ve büyümesine katkı sağlayan İstanbul Jewelry Show, yeni iş fırsatları ve bilgi paylaşımı açısından en uygun platformu sağladı.

 

Türkiye, altın mücevher pazarı büyüklüğü açısından Hindistan, Çin, ABD ve Rusya ile dünyanın en büyük beş pazarı arasında yer alırken, üretim merkezi olarak son teknolojiye sahip ve geniş ürün yelpazesinde üretim yapabilecek kapasiteye sahip olan İstanbul Jewelery Show aynı zamanda yerel üreticinin de ilgisi çekti.

 

Türkiye’nin her köşesinde sektör camiası katılım sağladı.

 

Güneydoğu ve Doğu Anadolu Kuyumcular ve Mücevherciler Federasyon Başkanı Mustafa Akkul fuarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. GÜNDOKFED Başkanı Akkul, İstanbul fuarının dünyanın en önemli kuyumculuk fuarlardan biri olduğunu ve Türkiye’nin en büyük fuarı olduğunu söyledi.

 

Federasyon Başkanı Akkul, fuarla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı; “Biz son 15 yıldır her yıl sektör mensuplarıyla birlikte fuara katılım sağlıyoruz. Bu yıl 2022 yılı İstanbul Jewellery Show katılımcı ve ziyaretçi yoğun bir ilgi gösterdiğini tespit ettik. Aynı zamanda Türkiye’de yapılmakta olan Mezopotamya kuyumculuk fuarına da umut oldu. Son iki üç yıldır pandemiden dolayı yapılmayan fuarlardan sonra İstanbul fuarında gördüğümüz yoğunluğu kuyumcu esnaflarının adeta özlem giderdiğini gördük. Bizlerin Türkiye’de yapılan diğer mücevher fuarlarına da elimizden geldiği kadar federasyon olarak desteğimiz sürecektir.”

 

HABER: SEYFETTİN EKEN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.