Dolar 32,5204
Euro 34,8681
Altın 2.435,15
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 18°C
Cum 19°C

Diyarbakır’da Köprü Yıkıldı, 200 Hindi Öldü, Arı Kovanları Zarar Gördü

Diyarbakır’da Köprü Yıkıldı, 200 Hindi Öldü, Arı Kovanları Zarar Gördü
REKLAM ALANI
20 Kasım 2023 20:22
290

DİYARBAKIR’da dün akşamdan beri etkili olan sağanak nedeniyle birçok ev ve iş yerini su bastı. Bölgede bir köprü yıkılırken, 200 hindi suya kapılarak öldü, 2 bin arı kovanı zarar gördü.

ARA REKLAM ALANI

Kent genelinde dün akşamdan bu yana etkili olan sağanak nedeniyle Silvan’da bazı ev ve iş yerlerini su bastı. İlçede belediye ekiplerince temizlik çalışması başlatıldı.

Bismil ilçesi Çeltik Mahallesi’nde de 200 hindi, suya kapılarak öldü, Pamuk Çayı kenarındaki 2 bin arı kovanı da zarar gördü. Kırsal Ali Bey Mahallesi ile Çeltik Mahallesi arasında bulunan ve sağanak nedeniyle hasar alan köprüde çalışma yapan iş makinesi, dere yatağına düştü.

Lice-Kulp ilçeleri sınırındaki Sarum Çayı’nın debisi de sağanak nedeniyle yükseldi. 2 ilçenin tek bağlantı noktası olan Sarum Çayı Köprüsü yıkıldı. Bölgede ulaşım sıkıntısı yaşanırken, Kulp ilçesine bağlı bazı köylerin yolları ulaşıma kapandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.