Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 20°C

Diyarbakır’da “Evliliğe İlk Adım” Semineri

Diyarbakır’da “Evliliğe İlk Adım” Semineri
REKLAM ALANI
17 Eylül 2022 14:38
1.737

Diyarbakır İl Müftülüğü tarafından “Evliliğe İlk Adım” projesi kapsamında seminerler düzenleniyor.

 

ARA REKLAM ALANI

Diyanet İşleri Başkanlığınca ailenin kurulması, korunması ve güçlendirilmesi amacıyla ülke genelinde sürdürülen proje kapsamında Diyarbakır İl Müftülüğü, müftülük personeline yönelik seminerler düzenliyor.

 

İl Müftülüğü Toplantı Salonu’nda düzenlenen seminerin ilk dersi, İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu tarafından gerçekleştirildi. Müftü İmamoğlu, “İnsan bir yuva kurduğunda hem bedeni hem de ruhu için sağlam bir sığınağa kavuşur. Evlilikle, temiz bir nesle sahip olunur. Evlilikle, haneler bereketlenir. Evlilikle, Rahman’ın rahmetine mazhar olunur. Evlilikle, iki insan, nikah gibi ‘ağır bir sözleşmeye’ imza atarak eş olur. Tek başına olmaktan kurtulur ve can yoldaşına kavuşur.” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.