Dolar 32,2699
Euro 34,6390
Altın 2.412,80
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Diyarbakır’da ‘Elek 2.0’ Operasyonu; Un İçerisinde Ve Lavabo Arkasında Tabanca Ele Geçirildi: 5 Gözaltı

Diyarbakır’da ‘Elek 2.0’ Operasyonu; Un İçerisinde Ve Lavabo Arkasında Tabanca Ele Geçirildi: 5 Gözaltı
REKLAM ALANI
1 Mart 2024 11:29 | Son Güncellenme: 1 Mart 2024 16:42
168

Diyarbakır’da, polisin düzenlediği ‘Elek 2.0’ adı verilen operasyonda 5 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda un kazanı ve lavabo arkasında çok sayıda tabanca ve mermi ele geçirildi.

ARA REKLAM ALANI

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, suçla ve suçlularla iltisaklı olan ve suç örgütüne dönüşebilme potansiyeli olan kişilere yönelik çalışmalarını sürdürüyor. KOM polisleri, bulundurması veya taşıması yasak olan, suçta kullanılan ya da kullanılması muhtemel silah ve benzeri suç unsurlarını tespit edip ele geçirmek amacıyla şüphelilere ait adreslere operasyon düzenledi. ‘Elek 2.0’ ismi verilen operasyonda, şüphelilere ait evde, Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan alınan izinle girildi. Polis ekipleri tarafından 5 şüpheli gözaltına alındı. Yapılan aramalarda 8 değişik çaplarda tabanca ve çok sayıda fişek ele geçirildi. Operasyonda bazı tabancalar un kazanı ve lavabo arkasında ele geçirilirken kameraya yansıdı.

 

 

 

Gözaltına alınan 5 şüpheli, ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.