Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C
Per 22°C

Diyarbakır’da Eğitim Öğretime 1 Gün Ara Verildi

Diyarbakır’da eğitim, öğretim faaliyetlerine 1 gün ara verildi.

Diyarbakır’da Eğitim Öğretime 1 Gün Ara Verildi
REKLAM ALANI
19 Ocak 2022 00:05
1.584

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, okulların kar yağışı nedeniyle bir günlüğüne tatil edildiğini duyurmasının ardından Dicle Üniversitesi Rektörlüğünden de üniversitedeki eğitim ve öğretim faaliyetlerine 1 günlüğüne ara verildiği duyuruldu..

 

ARA REKLAM ALANI

Valilikten yapılan açıklamada Diyarbakır’da kar yağışı ve buzlanma nedeniyle okullar yarın tatil edildiği açıklandı Diyarbakır Valisi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, il genelinde etkili olan yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle yarın eğitim öğretime 1 günlüğüne ara verildiğini bildirdi.

 

Konuya ilişkin Vali Münir Karaloğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Diyarbakır’ımız il genelinde etkili olan yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle 19 Ocak Çarşamba günü, eğitime bir gün süre ile ara verildi. Kamu kurum ve kuruluşları çalışanlarımızdan hamile, engelli, diyaliz hastaları ile kalp ve böbrek yetmezliği, kanser vb. kronik ağır hastalığı olan memur ve diğer kamu görevlilerimiz, 19 Ocak Çarşamba günü bir gün süre ile idari izinli sayılacaklar” ifadelerine yer verdi.

 

DİCLE ÜNİVERSİTESİ’NDE DE EĞİTİME 1 GÜNLÜK ARA VERİLDİ

 

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu’nun paylaşımının ardından Dicle Üniversitesi yönetiminden de yarın için üniversitede eğitime ara verildiği açıklandı. Dicle Üniversitesi’nden yapılan açıklamada; “İlimiz genelinde devam eden kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle 19 Ocak Çarşamba günü üniversitemizin tüm birimlerinde eğitim ve öğretim faaliyetlerine bir(1) gün ara verilmiştir. Çarşamba günü yapılması planlanan final sınavları için ilgili birimler tarafından telafi programları hazırlanacaktır. Bu kapsamda engelli ve hamile personelimiz de bir (1) gün idari izinli sayılacaktır. Duyurulur” şeklinde ifadeler kullanıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.