Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Diyarbakır’da 7 Yaşındaki Küçük Kızın Hayalini Polisler Gerçekleştirdi

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde yaşayan Ebru Solmaz’ın polislik hayali ailesinin Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’ne (CİMER) yazdığı yazıyla gerçekleşti.

Diyarbakır’da 7 Yaşındaki Küçük Kızın Hayalini Polisler Gerçekleştirdi
REKLAM ALANI
16 Ekim 2021 16:41
1.551

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde yaşayan Ebru Solmaz’ın polislik hayali ailesinin Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’ne (CİMER) yazdığı yazıyla gerçekleşti. Solmaz ailesinin başvurusu üzerine İl Emniyet Müdürü Dr. Hüseyin Aşkın’ın talimatlarıyla Ebru, polislerle anons etti ve sonra motosiklete bindi.

 

ARA REKLAM ALANI

Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesinde yaşayan Ebru Solmaz (7) polis olma hayalini ailesine anlattı. Her gün düzenli olarak polis merkezini ziyaret eden minik Ebru’nun ailesi bu durumu CİMER’e anlatarak yazı yazdı. Kısa sürede dönüş yapılan aile ile polis ekipleri görüştü. Solmaz ailesinin bilgilerini alan polis ekipleri planlama yaptı.

 

İl Emniyet Müdürü Dr. Hüseyin Aşkın’ın talimatlarıyla ailenin çocuklarına polis kıyafetleri ve oyuncaklar alınırken Yunus Polisleri ve Trafik Şube Müdürlüğü personellerinden oluşan bir ekipte aile için harekete geçti.

 

Solmaz ailesinin kapısını çalan ekipler çocukları ziyaret ederek önce hediyeleri verdi ardından ise kıyafetlerini giydirdi. Emniyet Müdürlüğü tarafından çekilen görüntülerde Ebru’nun ise iki polis memurunun yanında telsizden anons ederek ‘Sizi seviyorum’ anonsuna haber merkezinden ise ‘Biz de sizi seviyoruz’ anonsuyla karşılık verildi.

 

Polis ekipleriyle anons yapan Ebru, ardından ise bu kez motosiklete bindi, o anlar ise kameralara yansıdı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.