Dolar 32,4980
Euro 34,9033
Altın 2.440,43
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C

Diyarbakır AK Parti, 4 İlçeye Başkanlık İçin Temayül Sürecini Belirledi!

Diyarbakır AK Parti, 4 İlçeye Başkanlık İçin Temayül Sürecini Belirledi!
REKLAM ALANI
17 Ağustos 2023 23:33
294

Ak Parti Diyarbakır teşkilatlarında başlayan İlçe başkanları değişim süreci devam ediyor.
Belediye Başkan adaylığı için ayrılan Kayapınar, Yenişehir, Bağlar ve Ergani ilçelerinde yeni İlçe Başkanlığı belirleme sürecinde uygulanacak süreç belli oldu.
Ak Parti İl Teşkilat Başkanlığından alınan bilgiye göre 4 ilçe için Cuma ve Cumartesi günleri Teşkilat içi temayül ve Mülakat süreci uygulanacak. Buna göre; 18 Ağustos Cuma günü sabah saat 10:00’da Yenişehir İlçe Başkanlığında, saat 15:00’te de Kayapınar İlçe Başkanlığında İlçe kademeleri ve Belediye Meclis üyelerinin katılımı ile temayül yoklaması yapılacak. 19 Ağustos Cumartesi günü ise; saat 10:00’da Ergani İlçe Başkanlığında ve saat 15:00’te Bağlar ilçe başkanlığında Temayül yoklaması gerçekleştirilecek. Yine İl Teşkilat Başkanlığından alınan bilgiye göre; bu ilçelerde İl Başkanlığı için aday olanlar, o ilçenin temayül saatinde İlçede Adaylık formu doldurup İlçe Başkanlığına aday olabilecekler. İlçedeki temayül sırasında İlçe Başkanlığına aday olan Aday Adayları, İl Koordinatörü tarafından Mülakata alınacaklar.
Ak Parti Diyarbakır İlçe Başkanlıklarındaki değişim süreçlerinin önümüzdeki hafta da devam etmesi bekleniyor.

ARA REKLAM ALANI
REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.