Dolar 32,3595
Euro 34,7454
Altın 2.394,51
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

“Devletin Bekası İçin Her Türlü Fedakarlığa Hazırız”

“Devletin Bekası İçin Her Türlü Fedakarlığa Hazırız”
REKLAM ALANI
26 Eylül 2023 00:53 | Son Güncellenme: 26 Eylül 2023 00:55
276

Diyarbakır Yenişehir MHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sedat Güler, Çarşamba günü ilçesinde gençleriyle bir toplantı yapacağını açıkladı.

(HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

Başkan Güler, toplantının ana konusu olarak ilçesindeki ülkücü gençler olarak vatandaşa hizmet için yapılacak çalışmalarla ilgili çizilecek yol haritası olduğunu söyledi.

Cumhur İttifakı olarak vatandaşa hizmet için canla başla çalışacaklarını belirten Başkan Güler; “Çarşamba günü saat 12.00’da ilçe parti binamızda genç kardeşlerimizle istişare toplantısı yapacağız. Cumhur İttifakı olarak milletvekili seçimlerinde kazanılan başarının devamının yerel seçimde de kazanılması için genç kardeşlerimizle birlikte yapacağımız çalışmalarla ilgili bir yol haritası çizeceğiz. Cumhur İttifakı olarak kazanacağımız belediyelerle ülkemizde yaşayan vatandaşlarımıza güzel hizmetler yapacağız. Cumhur İttifakı hükümeti olarak yerel seçimde de aynı şekilde hizmetlerini sürdürerek hem devletin bekası açısından hem de terörle mücadelesinde mücadelesini sürdürecektir. Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde 2016’da Tanışık Köyü’nde 16 şehit verdik. Ben bir şehit ailesi mensubu olarak  dayım Hacı Bayram Yaman’ın devlete büyük hizmetler verdi. Bu vatana şehit veren, büyük hizmetleri olan dayımın izini sürdürerek devam edeceğim. Ben bir ülkücü yeğeni olarak bu vatan için hem ilçemiz hem de ilimiz için devlet uğruna her türlü fedakarlığa hazırız ve bu uğurda hizmetlerimizi sürdüreceğiz” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.