Dolar 32,5111
Euro 34,9332
Altın 2.434,20
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 19°C

“Cumhur İttifakı’nın İktidar Olmasıyla Sonuçlanan Seçim Süreci Yaşadık”

“Cumhur İttifakı’nın İktidar Olmasıyla Sonuçlanan Seçim Süreci Yaşadık”
REKLAM ALANI
13 Haziran 2023 12:40
222

Milliyetçi Hareket Partisi Yenişehir İlçe Başkanı Osman Ava, Mayıs ayında yapılan seçimlerle ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

 (HABER: SEYFETİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

 Başkan Ava, seçimlerde Cumhur İttifakı’nın yeniden iktidar olması nedeniyle 85 milyon Türkiye vatandaşına teşekkür etti.

Başkan Ava, Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli’nin siyasi öngörüsü ve tecrübesiyle Cumhur İttifakı’nın yeniden iktidar olmasıyla sonuçlanan bir seçim süreci yaşandığını söyledi.

Partisinin ilçe başkanı olarak çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Başkan Ava; “14 Mayıs seçiminde MHP Türkiye’nin 3. büyük partisi olarak gazi meclisimizde olacak. Genel Başkanımız ve bilge liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin ferasetli siyaset yürüterek Cumhur İttifakı’nın güçlü bir şekilde yeniden iktidar oldu. 28 Mayıs tarihinde gerçekleşen 13. Cumhurbaşkanlığı seçiminde YSK kararıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeniden seçildi. İki büyük liderin önderliğinde ülkemiz dünyanın süper gücü olma yolunda hızla yürümeye ve büyümeye devam ediyor. Biz de ilimizde ve ilçemde partimin başarısı için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.