Dolar 32,2436
Euro 34,8318
Altın 2.415,52
BİST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 21°C
Paz 18°C
Pts 19°C

ÇINARLI İŞADAMINDAN 30 AİLEYE GIDA VE KİRA YARDIMI

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başlattığı Milli dayanışma kampanyasına Çınar ilçesinde yaşayan hayırsever iş adamı Davut Arzu da katıldı. .

ÇINARLI İŞADAMINDAN 30 AİLEYE GIDA VE KİRA YARDIMI
REKLAM ALANI
31 Mart 2020 22:20
816

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs nedeniyle maddi olarak zor durumda kalan ailelerin yardımına Diyarbakırlı iş adamı Davut Arzu yetişti.

 

ARA REKLAM ALANI

Arzu, Çınar’da ihtiyaç sahibi olan ailelere ‘EVDE KALMAK ŞARTIYLA’ 15 aileye bir aylık kira yardımı, 15 aileye de 2 aylık gıda ihtiyacını karşılama sözü verdi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyasına Çınar’da meşale ışığı yakan Arzu, ihtiyaç sahibi ailelere yapacağı yardım hakkında şunları söyledi; “Kıymetli hemşerilerim ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Bu zorlu süreçte toplum olarak dayanışma içinde olmamız gerekiyor. Allah devletimize zeval vermesin, toplumun bütün ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyor. Bizlerde bu zor zamanlarda bütün yükü devletimize bırakmadan toplum olarak dayanışma içinde olmamız gerekiyor. Ülkenin bütün her yerinde ihtiyaç sahiplerine ekonomik durumu iyi olanlar yardım elini uzatması gerekir diye düşündüm. Bende bu düşünceyle ( EVDE KALMAK ŞARTIYLA) Çınar ilçemizde 15 aileye 1 aylık kira yardımı, 15 ailenin de 2 aylık gıda ihtiyacını karşılamaya karar verdim. Umarım bu tüm kesimlere örnek olur. Öyle bir süreçten geçiyoruz ki Allah gecinden versin belki de bir daha hayır işlemeye ömrümüz yetmeyecek. Yapacağımız yardımlar gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacaktır.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.