Dolar 32,4644
Euro 34,8405
Altın 2.446,22
BİST 9.911,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

CHP’nin Yeni İl Başkanı Atik Oldu

CHP’nin Yeni İl Başkanı Atik Oldu
REKLAM ALANI
10 Eylül 2022 18:48 | Son Güncellenme: 10 Eylül 2022 18:55
1.401

Bugün yapılan CHP Diyarbakır Olağanüstü İl Kongresinde seçimin kazananı belli oldu. Demirok Tesisleri Konferans Salonu’nda yapılan seçim sonunda sandıktan AK Parti’den CHP’ye geçen ve Genel Merkez’in desteklediği Abdullah Atik çıktı.

 

ARA REKLAM ALANI

(HABER: SEYFETTİN EKEN)

 

CHP Diyarbakır İl Başkanlığı yarışına sahne olan Olağanüstü İl Kongresi’ne CHP Milletvekili Orhan Sümer, İl Başkan adayları Abdullah Atik, Av. Sertaç Eke, parti delegeleri ve misafirler katıldı.

 

 

Olağanüstü Kongre’de AK Parti’den CHP’ye geçen Abdullah Atik ve Av. Sertaç Eke yarıştı. Kongre’de 75 delegeden 69’u oy kullandı.

 

Divan Başkanlığını CHP Milletvekili Orhan Sümer’in yaptığı kongrede adaylar blok liste ile yarıştı. 24’ü asıl 24’ü yedek üyelerden oluşan blok listeler beyaz ve yeşil olarak ayrıldı.

 

 

Önergelerin delegelerin onayına sunulmasının ardından oy verme işlemi başladı. Tek sandıkta yapılan oy verme işleminin ardından sayım için mesai saatinin bitimi beklendi. Saat 17: 00’da sandık açılarak oy sayımına başlandı.

 

 

Bugün gerçekleşen Cumhuriyet Halk Partisi(CHP), Diyarbakır Olağanüstü İl Kongresi’nde Abdullah Atik’in listesi kazandı ve il başkanlığına seçildi. Kongrede aday olan Abdullah Atik ve listesi 49 oy, diğer aday Sertaç Eke ve listesi ise 20 oy aldı.

 

KONGREDE KAZANAN LİSTE

 

CHP DİYARBAKIR İL BAŞKANI : Abdullah ATİK

 

CHP DİYARBAKIR İL YÖNETİM KURULU          

ASİL ÜYELER   

1- MAHMUT ŞEVKETOĞLU

2- REMZİ SÜREK

3- AHMET ÖZGÜVERCİN

4- MAHMUT ORAL

5- İBRAHİM HALİL NASIRANLI

6- ŞABAN KOCAKAYA

7- MUSA KAYA

8- ÇELEBİ KAHRAMAN

9- MÜRSEL İLHAN

10- ROZERİN ARSLAN İÇTEN

11- MERİÇ GİRGİL

12- MEHMET SELİM FİDANCI

13- ZAHİDE FELEK

14- BAYRAM ERGİN

15- DERYA ERDEMOĞLU

16- HİLMİ ERDEM

17- MUZAFFER ERCAN

18- ALİ FAYSAL EFE

19- MEHMET DEMİRAL

20- ÇİÇEK ÇINAR

21- DEVRİM BUDAK

22- MEHMET BERK

23- NİHAT AYDOĞDU

24- İSMAİL AKYIL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.