Dolar 34,1623
Euro 38,1653
Altın 2.914,46
BİST 9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 27°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
27°C
Parçalı Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 22°C
Çar 24°C

Bu İlçedeki Yetersiz Sağlık Hizmetleri Vatandaşları Mağdur Ediyor

Bu İlçedeki Yetersiz Sağlık Hizmetleri Vatandaşları Mağdur Ediyor
REKLAM ALANI
15 Haziran 2024 15:33
212

Hazro İlçe Devlet Hastanesinde verilen yetersiz sağlık hizmeti vatandaşları mağdur etmeye devam ediyor. Vatandaşların şikayetine rağmen herhangi bir düzenleme yapılmamakta. Halkımız sürekli mağdur edilmektedir.

Diyarbakır’ın Hazro ilçesinde bulunan Hazro Devlet Hastanesi’nde verilen sağlık hizmetlerinin yetersizliği, vatandaşları mağdur etmeye devam ediyor.

ARA REKLAM ALANI

Son aylarda hastaneye başvuran birçok vatandaş, sağlık hizmetlerinde yaşanan eksiklikler nedeniyle mağduriyet yaşamaktadır. Hastanede yeterli doktor ve sağlık personelinin bulunmaması, personellerin ilgisizliği ve bilgisizliği, tıbbi cihazların yetersizliği ve sağlık hizmetlerinin kalitesindeki düşüş, hastaların sağlık ihtiyaçlarının karşılanmasında büyük sorunlar yaratmaktadır.

VATANDAŞLARIN ŞİKAYETLERİ GÖZ ARDI EDİLİYOR

Mağdur olan vatandaşlar, defalarca şikayetlerini yetkililere bildirmelerine rağmen, herhangi bir düzenleme yapılmamakta ve sorunlar çözülmemektedir. Hastalar, tedavi için Diyarbakır’a veyahut Silvan’a gitmek zorunda kalmakta, bu durum da hem maddi hem de manevi olarak ek yük getirmektedir.

“SESİMİZİ DUYUN!”

Halkın bu mağduriyetine dikkat çeken Hazro’lular, yetkililere seslenerek, hastanedeki sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi için acil önlem alınmasını talep etmektedir. Bir vatandaş, yaşadığı zorlukları şu sözlerle dile getirdi: “Hastaneye gittiğimizde ya doktor bulamıyoruz ya da tedavi için gerekli cihazların olmadığını öğreniyoruz. Yetkililerin sesimizi duymasını ve bu duruma acil bir çözüm bulmalarını istiyoruz.”

YETKİLİLERE ÇAĞRI: ACİL ÇÖZÜM BEKLENİYOR

Hazro Devlet Hastanesi’nde yaşanan bu sağlık hizmeti eksikliklerinin bir an önce giderilmesi, bölge halkının en büyük beklentisi. Yetkililerin bu duruma kayıtsız kalmaması ve gerekli iyileştirmeleri bir an önce yapması, halk sağlığının korunması açısından büyük önem taşıyor. (HABER: MERKEZİ)

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.