Dolar 32,3778
Euro 34,7272
Altın 2.425,48
BİST 9.971,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C

BOZULMUŞ SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ ELE GEÇİRİLDİ

AK Partili Bağlar Belediyesi’nin yaklaşan Ramazan ayı öncesinde sıklaştırdığı gıda denetimlerinde çarpıcı sonuçlara ulaşıldı. Son kullanma tarihleri geçen ve bozulduğu tespit edilen yüklü oranda süt ve süt ürünü ele geçirilerek imha edildi.

BOZULMUŞ SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ ELE GEÇİRİLDİ
REKLAM ALANI
28 Mart 2021 20:31
674

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,vatandaşlardan gelen şikayetlerin en ince ayrıntısına kadar incelendiğine dikkat çekerek,”Vatandaşlarımızın sağlıklı ve hijyen koşullarda beslenmesi için önlemler almaya devam ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz” dedi.

 

ARA REKLAM ALANI

Bağlar Belediyesi, Pandemi döneminin hassas kıldığı hijyen  koşullarına rağmen vatandaşların sağlığını hiçe sayanlara yönelik denetimlerini sıkı bir şekilde sürdürüyor. Belediyenin Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı gıda denetim ekipleri,gıda ürünlerini kapsayan denetimlerde bu kez son kullanma tarihi geçen ve bozulduğu tespit edilen süt ve süt ürünlerini vatandaşlara satmaya çalışanları suçüstü yakalayarak hem işletmeler hakkında yasal işlem uyguladı, hem ürünleri imha ederek vatandaşların sağlığının korunmasını sağladı.

 

 

Yapılan denetimlerde bazı işletmelerde gıda ürünlerinin hijyen koşullarda hazırlanmadığı da tespit edilerek tutanak tutularak uyarılarda bulunuldu.

 

“VATANDAŞLARIMIZIN SAĞLIĞINI KORUMAK BİZİM GÖREVİMİZ”

 

Önceliklerinin vatandaşın sağlığını korumak olduğuna vurgu yapan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, gıda denetimlerinin hayati önem taşıdığı bir dönem yaşadıklarını söyledi. Beyoğlu;”Sağlıklı gıda tüketmek vatandaşlarımızın en temel hakkıdır. Bunu sağlamak da belediye olarak bizim görevimizdir. Vatandaşlarımızdan gelen tüm ihbarları değerlendiriyoruz. Ekiplerimizin bu konudaki çalışmaları ve çabaları Ramazan ayı dolayısıyla artarak devam edecektir” ifadelerini kullandı.

 

HABER: SEYFETTİN EKEN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.