Dolar 34,0033
Euro 37,8557
Altın 2.819,96
BİST 9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 25°C
Cum 24°C

Bismil’de Halk Toplantısı Gerkeçleşti

Bismil’de Halk Toplantısı Gerkeçleşti
REKLAM ALANI
8 Ağustos 2024 13:00
136

Bismil Belediyesi ve Bismil DEM İlçe örgütü tarafından ortaklaşa halk toplantısı düzenledi. Toplantıda son günlerde bölgede yaşanan siyasi gelişmeler değerlendirilirken, ilçe sorunları masaya yatırıldı.

Diyarbakır’ın Bismil İlçesinde Bismil Belediyesi ve Bismil DEM İlçe örgütü otrtaklaşa halk toplantısı  düzenledi. Seyrantepe Mahallesinde düzenlenen halk toplantısına Bismil Belediye Eşbaşkanları Mizgin Ekin,Güven Tanrıkulu, DEM Bismil İlçe Eşbaşkanları Mustafa Kurt, Methiye Çakmak, DBP İlçe Eşbaşkanı Zerife Güneş’ın Belediye Meclis Üyeleri, parti yöneticilerinin yanı sıra onlarca yurttaş katıldı. Kadınların ağırlıkta olduğu toplantıda açılış konuşması yapan Bismil DEM partisi İlçe Eşbaşkanı Mustafa Kurt, son günlerde bölgede ve orta doğuda yaşanan siyasi gelişmeleri değerlendirdi.

ARA REKLAM ALANI

BİSMİL’DE KAPATILAN KURUMLAR TEKRAR AÇILACAK

Ardından söz alan Bismil Belediye Eşbaşkanı Güven Tanrıkulu, Halkın hizmetkârları olduklarını belirterek, Belediyeye gelecek her bir kuruşu halkın hizmeti için kullanacaklarından kimsenin şüphesi olmamasını söyledi. Belediyelerde yapılan tahribatlara dikkat çeken Tanrıkulu, halkın 8 yıldır özlem duyduğu hizmeti Bismil’de en kısa zamanda yapacaklarını kaydetti. Kayyımın kapattığı tüm kurumları tekrar geri açacaklarını belirten Tanrıkulu, yaşamın her alanında halkın ihtiyaçlarına cevap olabilmek için çalışacaklarını söyledi.

BİSMİL’DE HALK KARAR MERCİ!

Her fırsatta halkla bir araya geleceklerini belirten Tanrıkulu, “Biz orada sadece siz halkımızın hizmetkârlarıyız. Bizler Belediyede kordinatörüz, halk ise karar mercidir. Buraya gelmemizin amacı halkımızın sorunlarını dinlemek ve var olan sorunlara halkımızla ortaklaşarak çözüm bulmaktır. Belediyeler 8 yıl büyük bir tahribata uğramıştır. Bu anlamda bize daha çok sorumluluklar düşmektedir. 8 yıldır hizmetten yoksun bırakılan bu halkımıza gece gündüz çalışarak sorunlarını en kısa sürede çözmek için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

İlçenin aciliyet arz eden sorunlarının tespiti ve  çözümü için çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını belirten  Bismil Belediye Eşbaşkanı Mizgin Ekin, halkın sorunlarının tespiti ve birlikte çözüm yolların bulunması için çalıştıklarını söyledi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.