Dolar 32,4786
Euro 34,8322
Altın 2.442,76
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 17°C

Bingöl Belediye Başkanı Seçilen Erdal Arıkan, Mazbatasını Aldı

Bingöl Belediye Başkanı Seçilen Erdal Arıkan, Mazbatasını Aldı
REKLAM ALANI
4 Nisan 2024 17:00
95

Bingöl’de, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde belediye başkanı seçilen AK Parti’li Erdal Arıkan, mazbatasını aldı.

Bingöl’de 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde yeniden AK Parti’den aday gösterilen Erdal Arıkan, oyların yüzde 33.69’unu alarak belediye başkanı seçildi.
Üst üste 2 kez başkan seçilen Arıkan, valilik toplantı salonunda düzenlenen törenle Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Mücteba Akkaya’dan mazbatasını aldı.
Gelecek nesillere güzel bir şehir bırakmayı hedeflediklerini belirten Başkan Arıkan, “Allah’a şükür, kazasız belasız bir seçim süreci atlattık. Hakim beye çok teşekkür ediyorum. Bütün tedbirleri alarak sorunsuz, sıkıntısız bir seçim sürecini yaşattılar. Hiçbir sorun yaşanmadı. Tabi ki çok zorlu bir dönemi geride bıraktık. Bu yeni dönemde inşallah hepimiz için hayırlısı olur. Bir 5 yıllık dönemi geride bıraktık, bu 5 yıllık süreçte halkımızın desteğiyle, duasıyla, teşkilatlarımızın desteğiyle biz en iyisini yapmaya çalıştık. İnşallah yeni dönemde de en iyisini yapacağız” dedi.
ARA REKLAM ALANI
REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.