Dolar 32,2192
Euro 34,6397
Altın 2.394,70
BİST 10.237,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 21°C
Paz 19°C
Pts 20°C

Belediye’den Kur’an Kursu Öğrencilerine Ayakkabı Desteği

Belediye’den Kur’an Kursu Öğrencilerine Ayakkabı Desteği
REKLAM ALANI
21 Ağustos 2023 14:53
275

Bağlar Belediyesi Kültür Ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Günışığı Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Mağazası,  Çelebi Eser Yatılı Kur’an Kursu’nda öğrenim gören 122 öğrenciye ayakkabı desteği sağladı.

Bağlar Belediyesi Kültür Ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Günışığı Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Mağazası, tam teşekküllü eğitim veren Çelebi Eser Yatılı Kur’an Kursu’nda kalan 122 öğrenciye ayakkabı hediye etti.

ARA REKLAM ALANI

“İMKANLAR ÖLÇÜSÜNDE HERKESE DESTEK SAĞLIYORUZ”

 Bugüne kadar Günışığı Mağazası üzerinden binlerce ihtiyaç sahibi insana ulaştıklarını belirten Başkan Beyoğlu, “Günışığı mağazamız çok önemli bir eksiği gideriyor. Giyim ihtiyacı olan vatandaşlarımıza buradan destek sağlıyoruz. Rabbime hamd olsun bugüne kadar hiçbir kardeşimize karşı mahcup olmadık. İmkânları milletimizin yararına değerlendirdik. Herkese destek olmaya gayret ettik. Bu çocuklarımız inşallah milli ve manevi eğitim hedefimizin mimarları olacaklardır. Bizim onlara olan inancımız tamdır” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.