Dolar 32,9344
Euro 35,4142
Altın 2.462,77
BİST 10.767,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Açık
İstanbul
28°C
Açık
Çar 27°C
Per 28°C
Cum 28°C
Cts 28°C

Belediye, Sur’un Sokaklarını Gül Suyuyla Yıkadı!

Belediye, Sur’un Sokaklarını Gül Suyuyla Yıkadı!
REKLAM ALANI
16 Haziran 2024 12:01
95

Sur Belediyesi temizlik ekipleri gece yarısı Sur’un tüm sokaklarını gül suyu ile temizledi. Temizlik çalışmasına Sur Belediyesi Eş Başkanı Adnan Örhan’da katıldı.

(HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

Sur Belediyesi temizlik ekipleri, Sur’un tüm sokak ve caddelerinde 172 personeli,7 sıkıştırma aracı, 3 sıkıştırma traktörü ve 4 küçük traktörü ile temizlik yaptı. Temizlik, esnafların dükkânlarını kapatması ile başladı. Bu sefer yapılan bayram temizliği diğer bayram temizliklerinden daha farklı olarak gül suyu ile yapıldı.

Yapılan temizlik çalışmasına katılan Sur Belediyesi Eşbaşkanı Adnan Örhan, ilk önce Makine İkmal ve Temizlik Birimlerini ziyaret edip yapılacak olan temizlik ile ilgili bilgiler aldı. Daha sonra da temizlik ekiplerine dâhil olup çalışmayı denetledi.

Çalışanların bayramını kutlayan Eşbaşkan Örhan, incelemelerde bulunduğu sırada; “Biz şu an Sur’un güzel sokaklarındayız. Sur halkı tüm güzelliklere layıktır. Biz şunu istiyoruz, bayram sabahında halkımız sevdikleri ile bayramlaşmaya çıktığında hem temiz sokaklar ile hem de gül kokulu sokaklar ile karşılaşmalarını istedik” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.