Dolar 32,5169
Euro 34,9742
Altın 2.438,92
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 19°C

Saraçoğlu: “Bazı Tiktok Kullanıcıları, Aile Yapımızı Bozuyor”

Saraçoğlu: “Bazı Tiktok Kullanıcıları, Aile Yapımızı Bozuyor”
REKLAM ALANI
1 Aralık 2023 17:29
271

Tİktok’ta göğsünü açarak 1 saatte 100 bin lira para kazandığı ileri sürülen ‘Laz Kızı’ olarak tanınan kadına bir tepki de, merkezi Diyarbakır’da bulunan Eren Hasar Danışmanlık firmasının Kurucu ve Genel Müdürü Seyithan Saraçoğlu’dan geldi.

Saraçoğlu, “Bazı Tiktok kullanıcıları, Türk aile yapısını bozduğu gibi, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi de zehirliyor” dedi.

ARA REKLAM ALANI

Milyonlarca kullanıcısı olan Tiktok’ta ‘Laz Kızı’ olarak tanınan bir kadının canlı yayında göğsünü açarak 1 saatte 100 bin lira para ileri sürülen görüntülere tepkiler büyüyor. Merkezi Diyarbakır’da bulunan Eren Hasar Danışmanlık firmasının Kurucu ve Genel Müdürü Seyithan Saraçoğlu, sosyal platformlardaki bazı kişilerin Türk aile yapısını zedelediğini ve bu şekilde birçok yuvanın yıkılmasına neden olacağını belirterek, “Tiktok’taki bazı kullanıcılar, Türk aile yapısını bozduğu gibi, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi de zehirliyor. Birçok yuva da bu şekilde yıkılıyor. Bazı Tiktok paylaşımları yüzünden gençlerimiz zehirleniyor. Bu tür paylaşımlardan geleceğimiz olan gençlerimizi kurtarmak için, onların bilinçli kullanıcı olmalarını sağlamalıyız. Gençlerimizin bilinçli bir şekilde sosyal medya kullanmaları için, bu tür müstehcen yayınların engellenmesi gerekiyor. Ebeveynlerin bu konuda dikkatli olmaları gerekiyor” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.