Dolar 32,2639
Euro 34,7323
Altın 2.400,41
BİST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 20°C

“Bayramlar, Dargınlık ve Kırgınlıkların Yaşandığı Günlerdir”

“Bayramlar, Dargınlık ve Kırgınlıkların Yaşandığı Günlerdir”
REKLAM ALANI
28 Haziran 2023 01:00
220

İş insanı Bedirhan Akyol, Kurban Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınlayarak, Diyarbakırlıların mübarek Kurban Bayramı’nı kutladı.

 

ARA REKLAM ALANI

(ÖZEL HABER: SEYFETTİN EKEN)

 

Akyol, mesajında yardımlaşma, dayanışma duygularının zirveye ulaştığı bir mübarek Kurban Bayramı’na daha ulaşmanın heyecanı ve mutluluğu içinde olduğunu söyledi.

Bayramlarda toplumsal birliği sağlayan değerlerin hatırlandığını belirten Akyol; “Güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği, dostluk ve kardeşlik hislerinin güçlendiği müstesna günlerdir. Toplum hayatında büyük bir önem taşıyan, birleştirici, bütünleştirici özelliği ile bizleri bir araya getiren, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin yaşandığı bu bayramda halkımızla aynı güzel duyguları paylaşmanın sevinci içerisindeyiz. Dargınlıkların, kırgınlıkların unutulduğu ve kişisel sevinçlerin toplu mutluluklara dönüştüğü bu müstesna bayram günleri, ikili ilişkileri çoğaltmak için önemli birer fırsattır. Bu anlamda bütün kırgınlıklarımızı ve dargınlıklarımızı unutarak kardeşçe kucaklaşmalı ve bayram sevincini hep beraber yaşamalıyız. u vesileyle, başta Diyarbakırlı hemşerilerimiz olmak üzere tüm İslam Âleminin Kurban Bayramını kutluyor, huzura, barışa ve hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.