Dolar 32,2197
Euro 34,6367
Altın 2.394,68
BİST 10.224,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 21°C
Paz 19°C
Pts 20°C

BATMAN’DA FIRÇANI KAP GEL PROJESİYLE OKULLAR BOYANIYOR

Batman’ın Sason ilçesinde Fırçanı Kap Gel Projesi kapsamında köy okulları çeşitli renklerle boyatılarak güzel bir görünüme kavuştu.

BATMAN’DA FIRÇANI KAP GEL PROJESİYLE OKULLAR BOYANIYOR
REKLAM ALANI
23 Ekim 2020 14:01
637

Batman’ın Sason ilçesinde Fırçanı Kap Gel Projesi kapsamında köy okulları çeşitli renklerle boyatılarak güzel bir görünüme kavuştu. Batman Valisi Hulusi Şahin’in Eşi Ebru Şahin de etkinliğe katılarak okul boyadı.

 

ARA REKLAM ALANI

Sason Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan projeye destek veren Batman Valisi Hulusi Şahin’in eşi Ebru Şahin de etkinliğe katılarak okul boyadı. Milli Eğitim Müdürü Veysi Bozkurt, proje kapsamında amaçlarının köy okullarını daha güzel bir görüneme kavuşturmak olduğunu belirterek, “Öğrencilerin okullarına karşı aidiyet duygusunu oluşturmak, öğrencilerin ve eğitimcilerin başarılarında öğrenme ve öğretme isteklerinde olumlu yönde katkı sağlamak, çocuklara temizlik alışkanlığı kazandırmak, dostluğun ve arkadaşlığın önemini kavratmak amacıyla proje uygulamaya geçirildi” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.