Dolar 32,4390
Euro 34,7386
Altın 2.446,03
BİST 9.909,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Batman Emniyeti, 177’nci Yıla İthafen 177 Personelle Kan Bağışında Bulundu

Batman Emniyeti, 177’nci Yıla İthafen 177 Personelle Kan Bağışında Bulundu
REKLAM ALANI
7 Nisan 2022 13:00
1.333

Batman İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, Türk Polis Teşkilatı’nın 177. yıl dönümüne ithafen 177 personelle Kızılay’a kan bağışında bulundu.

 

ARA REKLAM ALANI

İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç ile beraberindeki 177 polis, kan bağış kampanyasına destek vermek amacıyla Türk Kızılay’ının Batman Şubesi Atatürk Parkı önüne kurulan kan bağış noktasına gelerek kan verdi.

 

10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde 177’nci yıl dönümünü kutlama hem de Vali Hulusi Şahin’in kan bağışında bulunulması için yaptığı çağrıdan sonra harekete geçtiklerini ifade eden Kıraç, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıl dönümü olan 177 sayısını baz alarak 177 personelle kan verdiklerini ifade etti.

 

Ülke ve insanların kıymetli olduğunu aktaran Kıraç, “Bu yüzden Kızılay’a destek olmaya geldik. Vatandaşlarımızı hem iyilik yapma adına hem de sağlık açısından kan vermeye davet ediyoruz. Petrolspor şampiyon olmak üzere. Bu şampiyonada özellikle hem oyuncularımızın, hem teknik elemanlarımız, hem yönetimimizin, hem de en önemlisi taraftarlarımızın çok büyük bir emeği var. Dolayısıyla buradan yarasaların tribün lideri Şahin Ete kardeşimize çağrıda bulunuyorum. Biz, bugün 177 kişiyle kan vermeye geldik. Şahin Ete kardeşim, siz de kan vermeye var mısınız?” çağrısında bulundu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.