Dolar 32,2648
Euro 35,0702
Altın 2.464,60
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

BAŞKAN KORTAK MİRAÇ KANDİLİ İÇİN LOKMA TATLISI DAĞITTI

Bismil AK Parti Kadın Kolları İlçe Başkanı Leyla Kortak, Miraç Kandili nedeniyle lokma tatlısı dağıttı.

BAŞKAN KORTAK MİRAÇ KANDİLİ İÇİN LOKMA TATLISI DAĞITTI
REKLAM ALANI
11 Mart 2021 20:03
1.267

Miraç Kandili nedeniyle Bismil Kadın Kolları Başkanı Leyla Kortak, Bismil’deki vatandaşlara lokma tatlısı ikramında bulundu.

 

ARA REKLAM ALANI

Sosyal mesafe ve hijyen kuralları çerçevesinde lokma ikramında bulunan Başkan Kortak’a vatandaşlar teşekkür etti.  

 

Lokma tatlısı dağıtımı ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Kortak; ” AK Parti Bismil Kadın Kolları ilçe başkanlığı olarak, vatandaşlarımıza lokma ikramında bulunmak istedik. Bir Miraç Kandili’ne daha ulaşmaktan ve bu kandilde ikram geleneğini sürdürüp vatandaşlarla birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduk. Müslüman alemi için önemli günlerden olan Miraç Kandili’ni vatandaşlarımıza lokma tatlısı dağıtarak kutladık. Burada hem vatandaşlarımızın kandilini kutluyor, hem de hal ve hatırlarını soruyoruz. Bu kültürümüzü ve geleneğimizi ömür boyu sürdürmek istiyoruz. Tüm hemşerilerimizin mübarek Miraç Kandili’ni tebrik ediyor, güzel, huzurlu, mutlu, kardeşlik ve barış içinde bir yaşam diliyorum’’ dedi.

 

“ÇOCUKLAR MAHALLELERİNE DAVET ETTİ”

 

 

Miraç Kandili nedeniyle lokma tatlısı dağıttığı çocukların kendisini makamında ziyaret ettiğini belirten Başkan Kortak; “Lokma tatlısı dağıtımı esnasında parkta sohbet ettiğimiz değerli çocuklardan bir kaçı bizi ziyarette bulunup minik ama koca yürekleri ile ilgi ve alakadan ötürü teşekkür edip birde mahallelerine davet ettiler. Çocukların bu nazik daveti için çok mutlu oldum. Önümüzdeki günlerde güzel kalpli o çocukların mahallelerine giderek onları ziyaret edeceğim” diye konuştu.

 

ÖZEL HABER: SEYFETTİN EKEN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.