Dolar 32,3978
Euro 34,7823
Altın 2.433,24
BİST 10.051,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 17°C

BAŞKAN BEYOĞLU’NA HİZMET ÖVGÜSÜ

Yerel yönetimler yasasıyla Bağlar’a bağlanan Karacadağ bölgesindeki Alatosun Beldesi’nin eski belediye başkanı Ahmet Karacadağ, 25 yıl yaptığı belediye başkanlığının ardında siyasete ara vererek inzivaya çekildi.

BAŞKAN BEYOĞLU’NA HİZMET ÖVGÜSÜ
REKLAM ALANI
28 Haziran 2021 19:44
1.566

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun ziyaret ettiği Karacadağ, Bağlar Belediyesi’nin bölgeye yaptığı hizmetlerden övgüyle söz etti. Eski başkan Karacadağ,”Hüseyin başkan yaptığı hizmetlerin yanı sıra yüksek hoş görüsüyle de halkın gönlüne dokunuyor. Biz kendisini takdirle takip ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

ARA REKLAM ALANI

Anavatan Partisi, Refah Partisi, Fazilet Partisi ve Ak Parti’den olmak üzere 5 dönem ve toplam 25 yıl belediye başkanlığı yapan Ahmet Karacadağ, aynı zamanda bölgenin önde gelen kanaat önderleri arasında yer alıyor. Siyasete ara verdikten sonra deneyim ve bilgilerini yeni nesillerle paylaşan Alatosun Beldesi’nin eski Belediye Başkanı Ahmet Karacadağ’ı ziyaret eden Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, göreve geldikten sonra 130 yerleşim yerinden oluşan Karacadağ bölgesinde ulaşımın sağlıklı koşullarda yapılmasına imkan tanımak için bölge tarihinin en büyük hizmet seferberliğine imza attıklarını söyledi.

 

Yapılan hizmetleri önemli gördüklerini ancak bununla yetinmeyeceklerini kaydeden Beyoğlu,”Son güne kadar tüm gücümüz ve imkanlarımızla buralarda olacağız” ifadelerini kullandı.

 

“BAŞKANIN HOŞGÖRÜSÜ VE GAYRETİ HOŞUMUZA GİDİYOR”

 

Ahmet Karacadağ, eski bir belediye başkanı olarak Başkan Beyoğlu’nun hizmet anlayışını takdirle karşıladığını dile getirerek Beyoğlu’nun klasik siyasetçi anlayışının dışında bir yöneticilik profili çizdiğini söyledi. Eski başkan Karacadağ,”25 yıl belediye başkanlığı yaptım. Alatosun, belde statüsünden çıkarılıp merkeze bağlandıktan sonra siyasete ara vererek köşemize çekildik. Ancak hayattan kopmuş değiliz tabi. Hüseyin başkan defalarca bölgemizi ziyarete geldi. Çok güzel hizmetler yapılıyor. En önemlisi Hüseyin başkanın hoşgörülü,tevazu sahibi bir yapısı var. Hem hizmet yapıyor, hem gönüller kazanıyor. Bölge halkının hizmete yönelik tüm taleplerini gayretle yerine getiriyor. Bir meslektaşı olarak kendisini takdirle takip ediyorum. Bölgemiz eskiye nazaran çok daha iyi durumda. Belediyecilik hizmetleri açısında sorunumuz yok. Bu hizmetlerin devamını diliyoruz.” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.