Dolar 32,4074
Euro 34,7498
Altın 2.429,36
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
15°C
Hafif Yağmurlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 18°C

SEYRANTEPE KAVŞAĞI DÜZENLENİYOR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, salgın nedeniyle ilan edilen 17 günlük tam kapanma sürecini fırsata çevirerek verimli kullanılamayan kavşakları düzenliyor.

SEYRANTEPE KAVŞAĞI DÜZENLENİYOR
REKLAM ALANI
6 Mayıs 2021 20:20
1.437

Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon ile Ulaşım Daire Başkanlıklarının kent merkezinde başlattığı yenileme ve düzenleme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

 

ARA REKLAM ALANI

Ekipler, salgın nedeniyle uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında, azalan trafik yoğunluğundan faydalanarak Seyrantepe Köprülü Kavşağını düzenlemeye başladı.

 

SEYRANTEPE KAVŞAĞINDAKİ DÖNEL KAVŞAK KALDIRILIYOR

 

Seyrantepe köprülü kavşağının hemzemin kısmındaki yoğun araç trafiğini hafifletmek ve hızlı bir akış sağlanması amacıyla dönel kavşak kaldırılacak, diğer kollarda iyileştirmeler yapılacak. Yeni düzenlemelerle, araçlar kendine ayrılmış şeritlerde kavşağı hızlı bir şekilde terk etmeleri sağlanacak.  

 

 

AHMET ARİF CADDESİNE DE KAVŞAK YAPILACAK

 

Ahmet Arif Caddesinin, Elazığ Bulvarına bağlandığı noktada orta refüjün kapalı olması nedeniyle verimli kullanılamayan kavşakta yeni bir düzenleme yapılıyor. Yeni düzenlemeyle araçların her yöne akışı sağlanarak kavşağın aktif hale getirilmesiyle Seyrantepe ve Mahabad Bulvarının yükü hafifletilecek.

 

 

HER İKİ NOKTADA BAŞLAYAN ÇALIŞMA TAM KAPANMA KISITLAMASINDA BİTİRİLECEK

 

Seyrantepe kavşağında alt ve üst geçidin trafiğe açık olacak şekilde yürütülecek ve bugün başlayan çalışmalarda, hemzemin kısmını kullanacak sürücülerin alternatif yolları kullanmaları gerekiyor. Ahmet Arif Caddesinde başlayan çalışmalarda ise trafik akışı kontrollü olarak devam edecek. Seyrantepe Kavşağı ve Ahmet Arif Caddesindeki çalışmalar tam kapanma kısıtlaması süresinde bitirilecek.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.