Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 19°C
Per 21°C

“BAKANLIKTAN DİYARBAKIR’DAKİ SPOR YATIRIMLARI İÇİN PROTOKOL”

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ankara’da Diyarbakır heyeti ile bir araya gelerek, spor yatırımlarıyla ilgili protokol imzaladı.

“BAKANLIKTAN DİYARBAKIR’DAKİ SPOR YATIRIMLARI İÇİN PROTOKOL”
REKLAM ALANI
1 Temmuz 2021 21:59
1.495

Vali Karaloğlu, Gençlik ve Spor Yatırımları Protokol Töreni’nde yaptığı konuşmada, Valilik, Büyükşehir ve 17 ilçe belediyesi arasında imzalanan protokolden memnuniyet duyduğunu söyledi.

 

ARA REKLAM ALANI

Diyarbakır’ın yoğun bir genç nüfusa sahip olduğunu ve son 20 yılda Diyarbakır’daki gençlik ve spor hizmetleri alanında çok önemli yatırımlar yapıldığını belirterek, bugün imzalanacak protokollerle beraber kentteki gençlik ve spor altyapısındaki eksikliklerin giderileceğini ifade etti.

 

Karaloğlu, 4 Haziran’da kenti ziyaret eden ve il değerlendirme toplantısında sundukları projeleri onaylayan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na teşekkür etti.

 

“DİYARBAKIR’DA BÜTÜN OLİMPİK SPORLARLA İLGİLİ MEKANLAR OLACAK”

 

İmzalayacakları projelerle beraber Diyarbakır’da bütün olimpik sporlarla ilgili mekanların olacağını vurgulayan Karaloğlu, şöyle konuştu; “Bugün imzalayacağımız protokollerle kenti uluslararası spor müsabakalarının merkezine dönüştürecek 250 dönümlük spor merkezimiz içerisinde yüzmeden tenise, okçuluktan macera sporları, duvar tırmanışından atlama kulesine kadar voleybolundan basketboluna kadar futboluna kadar birçok branşı içinde bulunduran çok önemli bir spor merkezi oluşacak inşallah.”

 

 

“DİCLE İLÇESİNDE GENÇLİK KAMPI KURULUYOR”

 

Diyarbakır’da gençlik kampının olmadığına dikkati çeken Karaloğlu, Dicle ilçesinde inşa edecekleri Selahattin Eyyubi Uyanış Gençlik Merkezi ile Türkiye’nin dört bir tarafından gelecek gençlerle bölgedeki gençleri kaynaştıracakları bir merkeze sahip olacaklarını kaydetti.

 

“SUR İLÇESİNE DİCLE VADİSİ SPOR PARK’I KURULACAK”

 

Sur içinde mekansızlık dolayısıyla çok fazla spor alanı yaratma şansları olamadığını dile getiren Karaloğlu, “Hem Sur ilçemizin gençliğini hem üniversite gençliğimizin istifade edeceği hem de şehrimizi Dicle Nehri ile buluşturacak olan Dicle Vadisi Spor Park’ta da inşallah Diyarbakır farklı bir çehreye bürünmüş olacak” dedi.

 

Karaloğlu, konuşmasını şöyle tamamladı; “Sayın Bakanım, burada hepsini saymak istemiyorum ama Diyarbakır’ın 17 ilçesinin her birinde bugün imzalayacağımız protokolle beraber gençlik merkezlerimiz, spor salonlarımız, yüzme havuzlarımız ve diğer spor branşlarıyla ilgili mekânlarımız oluşacaktır. Sayın bakanım, Allah sizden razı olsun. Çok teşekkür ediyorum. Diyarbakır halkı, Diyarbakır gençliği size minnettar. İnşallah bu yatırımlardan sonra size söz veriyoruz; Diyarbakır’daki her bir gence ulaşacağız. Diyarbakır’daki her gençle mutlaka göz temasımız, el temasız olacak. Diyarbakır’da Dicle’nin kuzularını çakallara teslim etmeyeceğiz.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.