Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 21°C

Demirtaş, Artuklu İlçesinde Vatandaşlarla İftar Sofrasında Buluştu

Demirtaş, Artuklu İlçesinde Vatandaşlarla İftar Sofrasında Buluştu
REKLAM ALANI
23 Nisan 2022 14:04
1.341

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, Artuklu ilçesinde iftar programında orucunu vatandaşlarla açtı.

 

ARA REKLAM ALANI

Mardin Büyükşehir Belediyesi, Artuklu Kaymakamlığı ve Artuklu Belediyesi tarafından Artuklu Üniversitesi yemekhanesinde düzenlenen programa; Vali Mahmut Demirtaş, eşi Beyhan Demirtaş, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan, Vali yardımcıları, Artuklu Kaymakamı Mesut Tabakcıoğlu, Artuklu Belediye Başkanı Abdulkadir Tutaşı, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Süzen, siyasi parti ve STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

 

 

İftar öncesi eşi Beyhan Demirtaş ile masaları tek tek gezip programa katılan vatandaşlarla yakından ilgilenen Vali Demirtaş, birlik, beraberlik, dayanışma ve yardımlaşma ayı olan Ramazan ayında bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu paylaşarak katılımlarından teşekkür etti.

 

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayıp, iftar yemeği, dua ve seslendirilen ilahiler eşliğinde devam eden programda konuşan Vali Demirtaş, göreve başladıkları günden buna yana gerek valilik gerekse de Büyükşehir Belediyesi olarak kentte ciddi yatırımlar gerçekleştirdiklerini söyledi.

 

Konuşmasında Artuklu ilçesinde devam eden ve yapılması planlanan çalışmalara değinen Vali Demirtaş, “Trafiği rahatlamak için otopark çalışmalarımız oluyor. Parklar yapıyoruz. Sit alanı içerisinde bulunan çarşıların canlanması için restorasyon çalışmaları yapıyoruz. Betonarme binaları yıkıyoruz. Yeni yollar, içme suları, kanalizasyon çalışmaları yapıyoruz. Bunların Artuklu’muza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

 

 

Mardin’de kardeşlik iklimini bozmak isteyenlere fırsat vermeyeceklerini vurgulayan Vali Demirtaş, “Mardin medeniyetlerin kesişim noktası. Farklı dinlerin, dillerin, kültürlerin bir arada huzur içerisinde yaşadığı bir coğrafya. Bizimde istediğimiz fotoğrafta bu. Bunu bir zenginlik olarak görüyoruz. Bunu bir ayrıştırma sebebi olarak görenler var. Ancak biz onlara kesinlikle fırsat vermeyeceğiz. Bir olacağız, birlikte olacağız inşallah güçlü Türkiye’yi hep birlikte kuracağız” şeklinde konuştu.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.