Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 20°C

Bağlar’ın Millet Bahçesi Açılıyor

Bağlar’ın Millet Bahçesi Açılıyor
REKLAM ALANI
6 Eylül 2022 18:52
1.314

Diyarbakır’ın merkez Bağlar İlçesi’nde AK Partili Bağlar Belediyesi’nce tahsis edilen arsada Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından inşa edilen bölgenin en büyük millet bahçesi açılış için gün sayıyor.

 

ARA REKLAM ALANI

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, “Bölgemizin oksijen deposu harika projesi ve görkemli görünümüyle nezih halkımıza huzurlu ortam vaat ediyor ” sözleriyle projenin yarattığı heyecanı paylaştı.

 

Kapsadığı alan itibariyle Doğu ve Güneydoğu’nun en büyük millet bahçesi olarak değerlendirilen Bağlar Millet Bahçesi’nde 1.5 yıl önce başlayan çalışmalar tamamlandı.

 

Bağcılar Mahallesi’nde Bağlar Belediyesi’nin tahsis ettiği arsada hayata geçirilen projenin resmi açılışının 1 ay içerisinde yapılması planlanıyor.

Millet kıraathanesi, yürüyüş yolları, yeşil alanlar, piknik bölümleri, cami ve kütüphane gibi özellikler barındıran Bağlar Millet Bahçesi, göz kamaştıran görüntüsüyle şimdiden vatandaşların ilgi odağı oldu.

 

“BAĞLAR’IN OKSİJEN DEPOSU OLACAK”

 

Projenin Bağlar için vizyon bir proje olduğunu anlatan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, resmi açılışın önümüzdeki günlerde yapılacağını kaydetti.

 

Çok amaçlı olan projeye katkı sunmaktan dolayı ayrı bir heyecan yaşadıklarını belirten Beyoğlu, “Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın hayata geçirdiği ve üzerinde çok durduğu millet bahçeleri, şehirler için hem sosyal donatı alanları hem de oksijen deposu anlamı taşımaktadır. Bağlar’ın millet bahçesi, milletin hizmetine hazırdır. Bağlar’a böyle güzel bir projenin kazandırılmasından dolayı çok heyecanlı ve bir o kadar da mutluyuz ” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.