Dolar 32,3075
Euro 34,9694
Altın 2.445,13
BİST 10.173,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 22°C

Atatürkçü Düşünce Derneği’nden Haber Sitemize ‘BÜYÜK SAYGISIZLIK’

Atatürkçü Düşünce Derneği’nden Haber Sitemize ‘BÜYÜK SAYGISIZLIK’
REKLAM ALANI
30 Ekim 2022 00:16 | Son Güncellenme: 30 Ekim 2022 01:25
1.297

Cumhuriyet’in 99. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Diyarbakır’da resepsiyon düzenleyen Atatürkçü Düşünce Derneği, programa katılmak üzere kente gelen CHP Grup Başkan Vekili Engin Özkoç’la röportaj yapmak için burada bulunan Sonhaberlerim.com internet haber sitemizin Genel Yayın yönetmeni ve muhabirimize saygısızlık yaptı.

 

ARA REKLAM ALANI

Diyarbakır’da Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından düzenlenen Cumhuriyet Ve Demokrasi Gecesi’ne katılmak için kente gelen Özkoç ile bir otelin lobisinde röportaj yapmak için bekleyen haber sitemizin genel yayın yönetmeninin röportaj yapması engellendi.

 

Günler öncesinden haber merkezimizi arayarak programa davet eden, bu günde gün içinde 4-5 kez programa katılmamız için ısrar eden Atatürkçü Düşünce Derneği’nden bir yetkili, otelde röportaj yapmak için bekleyen muhabirimizden Özkoç’u kaçırarak röportaj yapmasını engelledi.

 

“ISRARLA PROGRAMA DAVET ETTİLER, SONRA DA ENGELLEDİLER”

 

Genel Yayın Yönetmenimiz, konuyla ilgili olarak şu açıklamada bulundu; “Atatürkçü Düşünce Derneği Diyarbakır şubesi yetkilileri, burada bir otelde cumhuriyetin kuruluşunun 99. yıl dönümü nedeniyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resepsiyonu düzenleyeceklerini söyleyerek günler öncesinden beni programa davet etti. Bugün gün içinde 3-4 kez beni arayıp programa katılmam için ısrarla davet ettiler. Bende davete icabet ederek gazetecilik görevimiz gereği programa katıldım. Ben program başlamadan önce Engin Özkoç ile röportaj yapmak istediğimi bu kişiye ilettim. Kendisi önce kabul etti. Programın sonuna doğru Diyarbakır’da yayın hayatını sürdüren bir haber sitesinin temsilcileri Özkoç ile röportaj yaptı. Onların röportajı bittikten sonra tam röportaja başlayacağım sırada bu yetkili, Engin Özkoç’u lobiden götürerek röportaj yapmamı engelledi. Ben de oradan ayrıldım” dedi.

 

“KINIYORUM”

 

Genel Yayın Yönetmenimiz, açıklamasının devamında şunları kaydetti; “Günler öncesinden beni programa davet ediyorsunuz. Önce röportaj sözü veriyorsunuz, ardından röportaj yapmamı engelliyorsunuz. Madem bana bu engeli çıkaracaktınız neden beni programa davet ettiniz. Madem, aceleniz vardı, neden benim zamanımdan çalıyorsunuz. Adına ‘Demokrasi’ gecesi denilen program düzenliyorsunuz, sonra da röportaj yapmamı engelliyorsunuz.  Atatürkçü Düşünce Derneği’ni bu konuda kınıyorum. Bir daha hiçbir etkinliğine katılmayacağım.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.