Dolar 32,5188
Euro 34,9103
Altın 2.432,68
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 18°C
Cum 19°C

Amedspor’a Sponsor Olan Hacıbaba Pastaneleri’nden 4 Büyüklere Çağrı!

Amedspor’a Sponsor Olan Hacıbaba Pastaneleri’nden 4 Büyüklere Çağrı!
REKLAM ALANI
7 Temmuz 2023 17:18
346

Tatlıda Türkiye’nin marka yüzü olan Diyarbakır’ın tatlı firması olan Hacıbaba Pastaneleri, Amed Sportif Faaliyetler Kulübü ile geçen sezon olduğu gibi bu sene de sponsorluk antlaşması imzaladı.

(HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

TFF 2’nci Lig’de mücadele eden Amed Sportif Faaliyetler Kulübü ile kentin dünyaya açılan tatlı markası Hacıbaba Pastaneleri arasında forma ve ana sponsorluk anlaşması imzaladı.

Yapılan sponsorluk anlaşmasına göre takım, 2023-24 sezonunda formasında Hacıbaba Pastaneleri yazılı formayla çıkacak. Sponsorluk anlaşması Hacıbaba Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Elaldı ile Kulüp Başkanı Aziz Elaldı arasında imzalandı.

 

 

“HER ZAMAN BİZLERE DESTEK OLMUŞLARDIR”

Yönetim olarak çalışmalarına başladıklarını söyleyen Amedspor Kulübü Başkanı Aziz Elaldı, “Hacıbaba Pastaneleri bu kulübe her zaman destekte bulunmuştur. Bu yılda ana sponsorluk anlaşmasına vardık. Kendilerine sponsorluk için teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu

 

“DÖRT BÜYÜK KULÜBE SPONSOR OLMAYA HAZIRIZ”

 

Her zaman sporun ve sporcunun yanında olmaya çalıştıklarını ifade eden Hacıbaba Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Elaldı, “Bizim hedefimiz Amedspor’dan sonra Türkiye’nin 4 büyük takımı olan Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor’a da sponsor yapmak isteriz. Buradan onlara da çağrımız olsun” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.