Dolar 32,4135
Euro 34,7806
Altın 2.401,80
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Akşener: “Yeniden Cumhurbaşkanı Seçilen Erdoğan’ı Tebrik Ediyorum”

Akşener: “Yeniden Cumhurbaşkanı Seçilen Erdoğan’ı Tebrik Ediyorum”
REKLAM ALANI
29 Mayıs 2023 14:34
229

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçim sonuçlarına ilişkin açıklama yaptı.

 

ARA REKLAM ALANI

Seçim sonuçlarına ilişkin açıklama yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kesin olmayan sonuçlara göre yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik etti.

 

Seçimde, Cumhur İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan ile Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu yarıştı.

 

“MİLLETİMİZİN VERDİĞİ MUHALEFET GÖREVİNİ AYNI CİDDİYETLE YÜRÜTECEĞİZ”

 

Akşener’in açıklamalarından satır başları şöyle; Bütün bir seçim boyunca sizler kanalıyla görüşlerimizi hayallerimizi, gördüklerimizi projelerimizi milletimize sizin kanalınızla ulaştırmaya çalıştık. Bütün basın emekçilerimize teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunu tamamlamış bulunuyoruz. Sandıklarda görev yapan müşahitlerimize, avukatlarımıza, sandıklara giderek oy kullanan partilerimize ve her yaştan tüm vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum, en çok gençlere ve kadınlara ayrıca teşekkür ediyorum. Milletimiz her zamanki gibi demokratik hakkını kullandı. Allah her bir vatandaşımızdan razı olsun, biliyorsunuz ülkemizde uzun zamandır seçim gündemi var bu gündem Türkiye’yi çok yordu. Aylardır seçimin gölgesinde kalan birçok sorunumuz var başında ekonomi geliyor. Bu yüzden şimdi artık vakit kaybetmeden bu sorunlara eğilme zamanı geldi. Biz de milletimizin bizlere verdiği muhalefet görevini aynı ciddiyetle, seçmen velinimettir anlayışı ile yürüteceğiz.

 

“YENİDEN CUMHURBAŞKANI SEÇİLEN RECEP TAYYİP ERDOĞAN’I TEBRİK EDİYORUM”

 

Biz üzerimize düşen görev ve sorumlulukları yerine getirmeye milletimiz bize destek olduğu sürece devam edeceğiz. Yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik ediyorum. Erdoğan’ın seçim sonuçlarından çıkarması gereken büyük dersler olduğunu hatırlatmak isterim. Umarım ki kazanmışlık hırsı kendisinin gözünü yeniden köreltmez. Umarım ki kendisine oy vermiş vermemiş bu ülkede yaşayan her bir vatandaşın Cumhurbaşkanı olduğunu bu defa kabul eder ve ona göre davranır.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.