Dolar 32,2773
Euro 34,8094
Altın 2.441,83
BİST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 20°C

Akıncı: “Güçlü Türkiye Hedefine Birlikte Yürüyeceğiz”

Akıncı: “Güçlü Türkiye Hedefine Birlikte Yürüyeceğiz”
REKLAM ALANI
19 Mayıs 2023 00:59 | Son Güncellenme: 19 Mayıs 2023 01:01
245

MHP Diyarbakır İl Gençlik Kolları Başkanı Halil Süleyman Akıncı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yazılı kutlama mesajı yayınladı.

 

ARA REKLAM ALANI

(ÖZEL HABER: SEYFETTİN EKEN)

 

Başkan Akıncı, mesajında; “”Bundan tam 1 asır önce Samsun’a çıkan Atatürk’ün, Türkiye’yi Türk Gençliğine emanet etmiş ve sonsuza dek yaşayacak Cumhuriyeti her koşulda koruyacaklarına yürekten inanmıştır” dedi.

 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da başlattığı milli mücadelenin çok zor şartlar altında kazanılan askeri zaferlerin ardından çağdaş ve özgür bir ülkenin doğmasıyla sonuçlandığını belirten Başkan Akıncı; “Günümüzde Türk Gençliği ve Türk Milleti olarak üzerimize düşen, Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti’ni sonsuza dek korumak ve kollamaktır. Türkiye Cumhuriyeti’ni daha çağdaş ve zengin ülke haline getirmek hepimizin en önemli sorumluluğudur. Gazi Mustafa Kemal’in önderliğinde, 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun’dan başlayan kurtuluş mücadelesinin yıldönümünü kutluyoruz. Her koşulda birlik ve dayanışma ruhunu yaşatmayı bizlere öğütleyen şanlı tarihimizin en önemli dönüm noktalarından birini 19 Mayıs 1919 oluşturmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle Türk Milletinin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, güçlü Türkiye hedefine birlikte yürüyeceğimize dair inancım tamdır. Bu vesileyle başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Savaşı kahramanlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla anıyorum” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.